NAGRADNE IGRE

Win!

Dobrodošli na najbožićniji radio u Hrvatskoj!

Radio koji glasno kaže bravo! za najljepše božićne pjesme, bravo! za lampice, bravo! za ružne božićne veste, bravo! za cijelu obitelj za stolom, bravo! za najhladnije i ujedno najtoplije doba godine.

bravo! ima sve: pjesme koje će probuditi tvoj uspavani božićni duh, poklone bez kojih Božić ne može proći i idealan soundtrack za kićenje bora.

Pa krenimo redom: adventsko vrijeme obilježit će najljepši domaći i strani božićni hitovi. Znamo da znaš sve riječi pjesama ‘All I Want For Christmas’ ili ‘Bijeli Božić’, ali treba ponoviti gradivo. Barem jednom godišnje.

Spomenuli smo i poklone… Da, Božić ne prolazi bez darivanja najmilijih. I ove godine dopusti nam da budemo tvoj Djed Božićnjak koji ti donosi mobitele, laptope, televizore… Svaki dan jedan poklon čeka te u našem adventskom kalendaru. Na tebi je samo da ponoviš božićne pojmove i sve što nas asocira na blagdane.

Prijaviš se SMS porukom na broj 60080 (cijena 0,32 EUR s PDV-om) koja mora sadržavati ime, prezime, grad i ključnu riječ „bravo“. Slušatelj odabran nasumičnim izborom iz pristiglih prijava toga dana igra igru u eteru.

A onda kad podijelimo poklone, vrijeme je da ih staviš pod svoj okićeni bor. Mi ćemo se pobrinuti za soundtrack: na Badnjak uz bravo! kitiš bor. Sati i sati naljepših božićnih pjesama koje ćeš provesti u društvu najbližih samo uz bravo!

Sretan Božić! 🙂