Egipat 2022.
Sunca i mora nauživat ćete se uz Crveno more, gdje leži Hurgada - jedno od najpoznatijih ljetovališta u Egiptu. Hitri razvitak tog turističkog područja svakog je dana sve popularniji za uživanja u suncu, moru i čudesnim, beskonačno dugim, mekanim pješčanim plažama. Vjetar, koji tu stalno puše, blaži vrućinu blještavog diska, koji svakodnevno raskošno svima dijeli svoje zrake.

Raznovrsna, tajnovita država u kojoj jedna rijeka - duga i velika - znači početak, sadržaj i kraj života. Država u kojoj suvremeni i arhaični način života žive u simbiozi. Darežljivost Nila omogućila je Egiptu sve što je nastalo tisućljećima prije i sve što Egipat danas ima. Egipat putnika može iznenaditi i ostaviti dojmove te uspomene tako duboke, da će ga ispunjavati još dugo nakon putovanja. Pridružite nam se u putovanju kroz davnu prošlost u državi veličanstvenih piramida, mističnih faraona, kristalnog Crvenog mora, mirnog Nila i tragova civilizacije koja se pred više od 5.000 godina razvijala na brjegovima velike rijeke.
 
Bravo putovanja d.o.o.    |    Zrinjevac 14, 10000 Zagreb    |    telefon + 385 1 4855 054    |    telefaks + 385 1 4855 053