Grčka 2022.
Rodos je najveći i najistaknutiji otok Dodekaneskog arhipelaga. Otok sunca i zabave. Glavni grad Rodosa smješten je unutar i okolo zidina vrlo dobro očuvanog venecijanskog dvorca kojeg su sagradili Vitezovi Sv. Ivana. Dvorac je jedan od najistaknutijih primjeraka srednjevjekovne arhitekture te je, pored brojnih crkvi iz bizantinskog razdoblja, jedan od glavnih razloga popularnosti ovog otoka.
Na Kreti turisti imaju jedinstvenu priliku da utonu u svijet mitova i legendi, posjete mjesto gdje je rođen Zeus, okupaju se na Vai plaži (koja izgleda kao hawaiiska), obiđite ostatke Minojske palače, posjete sjedište Hipija – Matalu ili se provodite po noćnim klubovima u Hersonissosu ili Stalisu do ranih jutarnjih sati
Svoj današnji izgled zahvaljuje vulkanskoj erupciji 1650. godine prije Krista, u kojoj je zapadni dio otoka doslovno potonuo u morske dubine. Hoteli su uglavnom smješteni na istočnoj strani otoka, u Kamariju, dok je na zapadnoj strani gradić Thira, koji očarava svjetski poznatim plavo-bijelim izgledom i veličanstvenim pogledom.
U prostranstvu južnog Egeja iz mora se uzdiže izuzetno mističan otok. Nama još gotovo nepoznat, neoskvrnjen i neotkriven, pa ipak, već nekoliko ljeta jedna od najomiljenijih odmarališnih destinacija europskih turista U trenutku kada dotaknete njegovo tlo osvojit će vaše srce raznolikim krajolikom i neobično ljubaznim domaćinima. Vrele zrake sunca vodit će vas na plaže, lijepe kao da ih je oblikovala sama božanska ruka.
Brdovit Ios, smješten između otoka Parosa i Santorinija, modrim nebom,azurno plavim morem, maslinicima, vinogradima i žitnim poljima privlači brojne turiste, posebno one u potrazi za odličnom zabavom.Ne propustite otići na poznate plaže Yialos i onu u uvali Mylopotas, gdje se nalazi ronilački centar i velik izbor raznih sportova na vodi.Provod nastavite u brojnim barovima, noćnim klubovima i diskotekama.Zatreba li vam ipak predah od lude zabave, prošećite do samostana Profitis Elias.
Zbog pješčanih plaža i plićeg mora, obitelji s djecom će biti oduševljene ovim otokom; drugima će pak odgovarati skriveni zaljevi i spokojna mjestašca; šetači će uživati u dugim obalnim promenadama i dinamičnoj unutrašnjosti, roniocima u istraživanju brojnih špilja, ljubiteljima zabava u noćnom životu u odličnim klubovima, prije svega u Laganasu.
 
Bravo putovanja d.o.o.    |    Zrinjevac 14, 10000 Zagreb    |    telefon + 385 1 4855 054    |    telefaks + 385 1 4855 053