bravo! APPROVED

Koncerti!

Doris @Arena, Pula

Najveća Hrvatska diva – Doris Dragović nakon tri rasprodane Arene Zagreb stiže i na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj!

Pod zvjezdanim nebom, pjevat će se hitovi uz koje su odrastale generacije, poput Selim ti ja, Željo moja, Ti, Krivi ljudi, Zemlja i stina, Dajem ti srce, Marija Magdalena, Ljubav stara, Baklje ivanjske kao i brojni drugi.

Spektakularna ljetna večer zasigurno će, osim po vrhunskoj izvedbi, ostati upamćena i po intimnijoj atmosferi, gdje će se zaista moći osjetiti emocija i poseban odnos Doris i njezine vjerne publike.

Da se u Puli priprema noć za pamćenje dokaz su prethodno rasprodani koncerti u Areni Zagreb 2019. kada je 20 tisuća ljudi pjevalo kao jedno, a ulaznice su rasprodane čak dva mjeseca unaprijed.

Isto je bilo i prošle godine kada su u samo mjesec i pol dana rasprodane ulaznice za njen koncert  25.11. u zagrebačkoj Areni, pa je za dan kasnije zakazan i drugi koncert.

Doris će tako, zasluženo, stati uz bok najvećim svjetskim zvijezdama poput Robbia Williamsa, Erossa Ramazzottia i Due Lipe, koji su pjevali na pozornici koja izaziva oduševljenje diljem svijeta, a godišnje ju posjeti više od 300 000 ljudi.