bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Brazil i Argentina - 12 dana
Šifra aranžmana084509
Datum polaska 16.11.2018
Datum povratka27.11.2018
Boravak 12 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 11.980,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
084509Zagreb16.11.201827.11.201812 dana11980,00

Opis programa

Putovanje u Brazil i Argentinu avionom - 12 dana

1. dan (16.11.) ZAGREB - PARIZ - RIO DE JENEIRO
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava za let za Pariz koji polijeće u 17.35 sati. Dolazak u Pariz u 19.45 sati. Nastavak putovanja iz Pariza s polaskom u 23.35 sati. Noćni let.

2.dan (17.11.) RIO DE JANEIRO (Brazil)
Dolazak u Rio de Janeiro u 08.10 sati, slijedi transfer do hotela na CopaCabani. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora posjet tvornice dragog kamenja koja se nalazi na Ipanema Beach-u. U sklopu tvornice vidjeti ćete cjelokupni proces izrade dragog kamenja koji su podrijetlom iz Brazila kao što su Akvamarin, Topaz, Opal, Rubine i druge.. Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanje na Ipanema Beachu. U večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.

3.dan (18.11) RIO DE JANEIRO (Brazil)
Nakon doručka odlazak na poludnevni izlet u najpoznatiju favelu u Rio de Janeiru, favelu Rocinhu. Šetnja ulicama favele, posjet lokalnoj školi sambe i doživljaj života ljudi koji žive u favelama. U poslijepodnevnim satima slobodno vrijeme za program u vlastitom aranžmanu. U večernjim satima predlažemo odlazak na zajedničku večeru u Rio Scenarium, restoran - muzej poznat po popularnoj Samba muzici, opustite se u jedinstvenom dekoru bara koji je tematski uređen na svoja tri kata. Noćenje.

4.dan (19.11) RIO DE JANEIRO
Nakon doručka predlažemo odlazak na izlet na Corcovado gdje se nalazi jedno od 7 modernih svjetskih čuda, kip Krista Otkupitelja visok 38 m., odakle se pruža prekrasan pogled na grad, plaže i prekrasnu prirodu Ria. Potom, vožnja kroz park Flamengo, odakle se pruža prekrasan pogled na „Glavu šećera“, jedan od simbola Rio de Janeira. Slijedi uspon žičarom na vrh brda (395 m), odakle se pruža prekrasan pogled na plažu Copacabana i zaljev.Potom slijedi obilazak Sambodroma, mjesto gdje se održava najpoznatiji karneval na svijetu, zabavite se uz zvukove sambe. Mogućnost posjeta jednog od najvećih stadiona na svijetu “Maracana”. Slobodno vrijeme nakon izleta. Noćenje.

5.dan (20.11.) RIO DE JANEIRO - FOZ DO IGUACU
Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za Foz do iguacu. Po dolazku slijedi transfer do hotela na Brazilskoj strani slapova. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet na tromeđu gdje rijeka Iguazu dijeli tri zemlje Paragvaj, Argentinu i Brazil, i ulijeva se u rijeku Paranu. Povratak u hotel. U večernjim satima odlazak na tradiciolnu večeru uz izvedbu plesača latino - američkih plesova. Noćenje.

6.dan (21.11.) IGUAZU FALLS
Nakon doručka, obilazak slapova sa argentinske strane. Slapovi Iguzu jedno su od najvećih prirodnih čuda Južne Amerike. Smješteni su u suptropskoj klimi na granici između Argentine, Paragvaja i Brazila, gdje se najveći slapovi na svijetu obrušavaju u rijeku Iguassu. Šetnja stazama koje vode uz gornji dio kaskada. Potom slijedi vožnja ekološkim vlakom do fascinantnog Đavoljeg ždrijela, nakon odlazimo na vožnju gliserom ispod slapova. Povratak u hotel u posljepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7.dan (22.11.) IGUAZU FALLS - BUENOS AIRES
Nakon doručka slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Buenos Aires. Po dolasku slijedi transfer za hotel. Prijava i smještaj u hotelu koji je smješten u microcentru Buenos Airesa. Nakon kraćeg odmora predlažemo zajednički odlazak u tradicionalnu Argentinski restoran. Večernja šetnja ulicom Floridita. Noćenje.

8.dan (23.11.) BUENOS AIRES (Argentina)
Nakon kasnijeg doručka slijedi odlazak u razgledavanje glavnog grada Argentine, od milja zvan «Pariz Južne Amerike». Počinjemo sa četvrti Recoleto, u kojoj žive bogati sloj stanovnika Buenos Airesa, te posjet grobu Evite Peron. Nastavak razgleda La Boca četvrti koja je posebno atraktivna zbog svojih šareno obojenih limenih kuća. Fotografiranje sa plesačima tanga i imitatorima Maradone. Nakon razledavanja Boce, krećemo prema San Telmu na ručak u vrhunskom restoranu gdje se poslužuje poznati argentinski biftek. Poslije ručka krećemo prema glavnom trgu Plaza de Mayo, na kojem se nalaze Casa Rosada - palača Vlade, vijećnica te katedrala. Povratak u hotel, noćenje.

9.dan (24.11.) BUENOS AIRES (Argentina)
Nakon doručka, predlažemo odlazak na ranč koji se nalazi 90 min vožnje od Buenos Airesa. Ovaj izlet je najbolji način da osjetite atmosferu života na selu, uživate u mesnoj piti poznatoj empanadi ili u tipičnom roštilju (asado) poznatom po odličnoj kvaliteti mesa, imati ćete priliku probati 7 vrsta različitog mesa sa roštilja, degustirati popularna argentinska vina, te jahati u društvu gauchosa. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.

10.dan (25.11.) BUENOS AIRES
Nakon doručka, predlažemo odlazak na Tiger Deltu. Sa lokalnim vodičem malo ćete upoznati povijest razvoja i širenja Buenos Airesa kroz godine. Krstarenje kanalima delte, jedne od najvećih u svijetu. Otkrijte kako su stanovci delte ovo močvarno područje pretvorili u razvijeno područje sa pitkom vodom. Na delti se nalaze mnogobrojni jaht klubovi, vikendice, te kuća i muzej bivšeg predsjednika Argentine Sarmienta koji potiče razvoj ovog područja. Nakon lokalnog ručka povratak u grad. U poslije podnevnim satima mogućnost odlaska u školu tanga na tečaj plesa. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.

11.dan (26.11.) BUENOS AIRES - PARIS
Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za Paris u 14.40 sati. Noćni let.

12.dan (27.11.) PARIS - ZAGREB
Slijetanje u Paris u 07.50 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu u 12.30 sati. Dolazak u Zagreb u 14.20 sati.

Cijena po osobi u HRK: 11.980 kn

Minimalni broj putnika: 10

U cijenu je uključeno:
- avionske karte Zagreb - Rio De Janeiro , Buenos Aires - Zagreb
- unutarnji let Rio De Janeira - Iguazu - Buenos Aires
- transferi na destinaciji od/do hotela sa aerodroma
- 4 noćenja sa doručkom u Buenos Airesu hotel 4*, 2 noćenje sa doručkom u Foz de Iguazu 4*, 3 noćenja sa doručkom u Riu hotel 4*
- pratitelj iz Zagreba na hrvatskom jeziku
- organizacija i jamčevinu putovanja

Doplate:
- avio takse 3.690 kn (podložne promjenama)
- doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 2.300 kn
- putno zdrastveno osiguranje i osiguranje otkaza putovanja
- izleti:
• Buenos Aires city tour 55 USD
• tradicionalni ranč 110 USD
• Tiger Delta 65 USD
• poludnevni izlet u Paragvaj 25 USD
• Slapovi Iguazu 70 USD
• Favela tour & Santa terasa 60 USD
• Rio de Janeiro cjelodnevni izlet USD