bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Tajland - 12 dana
Šifra aranžmana042352
Datum polaska 8.11.2018
Datum povratka19.11.2018
Boravak 12 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaPrema programu
Cijenaod 13.590,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
042352Zagreb8.11.201819.11.201812 dana13590,00

Opis programa

Putovanje na Tajland avionom - 12 dana

1. dan: ZAGREB - DOHA - BANGKOK
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova kompanije Qatar Airways na liniji QR 216 za Dohu u 8.40 sati. Dolazak u Dohu u 16.10 sati prema lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Bangkoku na liniji QR826 u 17.20 sati.

2. dan: BANGKOK
Predviđeni dolazak u zračnu luku Bangkok je u 3.55 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku sastanak s predstavnikom lokalnog agenta. Obavljanje pograničnih i viznih formalnosti te organizirani transfer do hotela 4* u Bangkoku. Rana prijava i smještaj u hotel. Nakon odmora u poslijepodnevnim satima odlazak na krstarenje po rijeci Chaophraya s uključenom večerom. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan: BANGKOK
Doručak. Odlazak u poludnevni razgled Bangkoka: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho - hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Ručak u lokalnom restoranu. U poslijepodnevnim satima plovidba klongovima (kanalima - ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun - hramu Zore. Navečer odlazak u Siam Niramitr na večeru s folklornim spektaklom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda. Po završetku večere povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: BANGKOK
Doručak. Odlazak rano ujutro prema najpoznatijoj Damnoen Saduak - plutajućoj tržnici. Neće vam biti žao rano ustati, jer ćete tako imati priliku vidjeti i doživjeli kako lokalno stanovništvo trguje, i to na način trampe - zamjene jednog dobra za drugo, a sve to probijajući se čamcima kroz bogatu ponudu robe koja sa nalazi upravo na čamcima koji su biti pokretne trgovine. Posjet poljima soli na kojima ćete prisustvovati demonstraciji proizvodnje kokosovog smeđeg šećera ili ćete se moći okušati u vožnji broda sa savijenim pramcem i kupiti nešto sa plutajuće tržnice. Ručak. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan: BANGKOK - AYUTTHAYA - LOPBURI - PHITSANULOK
Doručak. Odjava iz hotela. Nastavak vožnje prema sjeveru do Ayutthayae, stare prijestolnice tajlandskih kraljeva. Ukoliko vrijeme dozvoli, zaustavit ćemo se kod Bang Pa Ina, nekadašnje ljetne rezidencije tajlandskih kraljeva. Razgled hramova Wat Yai Chai Mongkol s pagodama i Wat Phanan Choeng s velikim sjedećim Budom. Ručak u lokalnom restoranu. Nastavak putovanja prema Lopburiju, staroj prijestolnici Siama smještenoj u unutrašnjosti zemlje. U Lopburiju posjet parku palače kralja Naraija. Zaustavljanje kod Phra Prang Sam Yod - kmerskog hrama s tri tornja iz 13. stoljeća. Odlazak prema gradu Phitsanulok na obalama rijeke Nan. Smještaj u hotel 4*. Noćenje.

6. dan: PHITSANULOK - SUKHOTHAI - SRI SATCHANALAI - LAMPANG
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak u razgled hrama Wat Phra Sri Ratt ana Mahathat u kojem se nalazi jedan od najljepših i najsvetijih kipova Bude u Tajlandu. Vožnja do Sukothaia i obilazak prve tajlandske prijestolnice i kolijevke tajlandske kulture gdje hramovi i ruševine svjedoče o njenom drevnom sjaju (Wat Mahathat i Wat Si Choom). Vožnja kroz rižina polja do starog grada Sri Satchanalai na obali rijeke Yom. Ručak u lokalnom restoranu. Razgled svetišta Wat Chang Lom čija je pagoda (chedi) građena u cejlonskom stilu, te Wat Chedi Chet Thaew zadivljujuće simetrije. Dolazak u Lampang, glavni grad istoimene provincije, kojeg zovu gradom kočija. Prijava i smještaj u hotel 4*. Noćenje.

7. dan: LAMPANG - LAMPOON - CHIANG MAI
Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u razgled hrama Wat Phra Kaeo Dontao, prekrasnog primjera gradnje u kombinaciji burmanskoga i domaćeg stila. Nastavak vožnje prema tvornici keramike u Lampangu gdje možete potaknuti svoj umjetnički duh i okušati se u bojanju keramičkih predmeta. Vožnja prema sjevernom dijelu Lampoona i posjet Wat Phrathat Haripoon Chai. Ručak u lokalnom restoranu. Nastavak vožnje prema Chiang Mai-u. Po dolasku u Chiang Mai prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

8. dan: CHIANG MAI - MAE SA ELEPHANT CAMP - HRAM DOI SUTHEP
Doručak. Izlet do Mae Taeng i obilazak uzgajališta radnih slonova (mogućnost jahanja). Posjet farmi orhideja. Ručak u lokalnom restoranu. Odlazak u razgled impozantnog hrama Wat Phrathad na brdu Doi Suthep iznad Chiang Maija. Poslijepodne vožnja kroz područje poznato po brojnim radionicama u kojima se izrađuju rukotvorine od svile, pamuka, srebra, tikovine i keramike. Povratak u Chiang Mai, slobodno vrijeme. Noćenje.

9. dan: CHIANG MAI - PHUKET
Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke. Prijava na let PG248 za Phuket u 14.30 sati te polijetanje zrakoplova. Po dolasku u Phuket u 16.40 sati, transfer do hotela 4*. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

10. - 11. dan: PHUKET - DOHA
Smještaj u hotelu na plaži na osnovi noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakulativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd. Odjava iz hotela. Organizirani transfer do zračne luke Phuket i polijetanje zrakoplova prema Dohi na liniji QR 841 u 19.40 sati.

12. dan: DOHA - ZAGREB
Dolazak u Dohu predviđen je u 23 sata po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji QR 215 u 02.00 sati. Dolazak u Zagreb u 06.15 sati, završetak putovanja.

Cijena po osobi u HRK:

datum polaska
08.11.
First Minute cijena 13.590
Redovna cijena 13.890
Zrakoplovne pristojbe 2.690

First Minute cijena vrijedi do popunjenja mjesta po FM cijeni

Cijena po osobi uključuje: prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb - Doha - Bangkok, Phuket - Doha - Zagreb, unutarnje letove Chiang Mai - Phuket, smještaj u hotelima 4* na osnovi 9 noćenja, rana prijava u hotel, kasna odjava iz hotela (polupansion u Bangkoku i na turi, noćenje s doručkom u Phuketu), razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju po programu putovanja, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, prijevoz modernim klimatiziranim autobusom, trošak organizacije putovanja, putno zdravstveno osiguranje.

Obavezne doplate po osobi: zrakoplovne pristojbe 2.690 kn (doplata kod prijave, podložno promjenama), napojnice vodiču i vozaču 40 Eur (plaćanje na licu mjesta, viza za Tajland)

Cijena ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu 3.000 kn, dodatne usluge, obroke i izlete, napojnice vodiču i vozaču na putu, vizu za Tajland, osobne troškove te osiguranje od otkaza putovanja.