bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Dubai i Abu Dhabi - 6 dana
Šifra aranžmana27528
Datum polaska 27.10.2018
Datum povratka1.11.2018
Boravak 6 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 7.460,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
27528Zagreb27.10.20181.11.20186 dana7460,00
27528Zagreb20.11.201825.11.20186 dana7460,00

Opis programa

Putovanje u Dubai i Abu Dhabi avionom - 6 dana

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu!

Garantirani polasci!


1. DAN ZAGREB - DUBAI  let
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb 90 min prije leta kod šaltera informacija te prijava na let. Polijetanje zrakoplova kompanije Emirates u 14.40 sati izravno u Dubai gdje je dolazak predviđen u 23.05 sati (po lokalnom vremenu). Po dolasku slijedi transfer do hotel, smještaj i noćenje.

2. DAN DUBAI  noćenje, doručak
Nakon doručka ćemo krenuti u razgled povijesnog središta Dubaija, glavnog grada istoimenog Emirata koji se proteže na 72 km i jedan je od najprestižnijih i najbogatijih. Vožnja do zaljeva Khor koji je doprinio razvoju trgovine i grad Dubai dijeli na dva dijela: Bur Dubai i Dheiru, povijesni centar grada. U starom dijelu će nas očarati muzej u tvrđavi Al Fahidi koja je najstarija zgrada u Dubaiju. Šetnja do renoviranog starog dijela Al Bastakye gdje ćemo se upoznati sa tradicionalnom gradnjom. Slijedi ukrcaj na vodeni taksi Abra koji će nas odvesti na drugu stranu Khora. Nakon što obiđemo tržnicu začina i zlata, poslijepodne ćemo upoznati noviji dio grada - Downtown u kojem se nizaju neboderi kao što su Dubai Trade Center, Emirate Towers te ostali trgovački centri. Za kraj dana ćemo posjetiti najvišu zgradu na svijetu - Burj Kallifu i obići jedan od najvećih trgovačkih centara u svijetu - Dubai Mall. Prije povratka u hotel uživat ćemo u bojama magičnih fontana.

3. DAN DUBAI doručak, noćenje
Doručak. Vožnja do obale Perzijskog zaljeva gdje ćemo uživati u pogledu na najpoznatiji i najljepši hotel na svijetu Burj Al Arab. Zaustaviti ćemo se na poznatoj plaži Jumeira s bijelim pijeskom, a zatim odvesti do fascinantnog hotela Atlantis koji je smješten na vrhu umjetnog jezera Deira. Nakon fotografiranja, ukrcati ćemo se na monorail s kojeg ćemo razgledati znameniti umjetni otok Palm Deira i njegove brojne vile. Slijedi nastavak do marine i šetnja šetalištem „The Walk“ koji se rasprostire uz prekrasnu pješčanu plažu. Vožnja do hotela. Po želji uz doplatu, mogućnost odlaska na koktel u znameniti hotel Burj Al Arab (prijave prilikom rezervacije).

4. DAN DUBAI - ABU DHABI (fakultativni izlet) doručak, noćenje
Slobodno vrijeme ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Abu Dhabi, glavni i najveći grad Emirata u kojem živi obitelj emira Al-Nahyan. Teško je povjerovati da je na tom istom mjestu prije samo 50 godina postojala samo jedna tvrđava okružena skromnim selima i palmama. Zaustavit ćemo se kod prekrasne Velike džamije, najveće džamije na svijetu koju krase 83 kupole. Unutar nje nalazi se najveći perzijski tepih (razgled unutrašnjosti nije uvijek moguć). Zaustaviti ćemo se kod jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, poznatog Emirates hotela te u Heritage Villageu gdje se može vidjeti rekonstrukcija tradicionalnog sela u oazi. U povratku u Dubai, zaustaviti ćemo se i kod najvećeg svjetskog natkrivenog tematskog parka Ferrari World. Povratak u Dubai. Noćenje.

5. DAN PO DUBAI - JEEP SAFARI (fakultativni izlet) doručak, noćenje
Dan za opuštanje, zabavu i razglede u vlastitom aranžmanu. Dubai je inače shopping raj zbog brojnih trgovačkih centara s raznovrsnom ponudom. U starom dijelu Deira se nalaze dvije zanimljive tržnice začina i zlata. U modernom dijelu Dubaija preporučamo odlazak do centra Mall of the Emirates. Po želji, mogućnost odlaska na jeep safari, među zlatne dine! Posjet beduinskom kampu, večera i uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz ritam beduinske glazbe i ples trbušnih plesačica. Večernji povratak u Dubai.

6. DAN DUBAI - ZAGREB doručak, let
Nakon doručka, slijedi vožnja do zračne luke i prijava na izravni let u 08.30 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 12.05 sati.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi u HRK: od 7.460 kn min. 20 putnika

Cijena uključuje: zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb-Dubai-Zagreb (uključen topli obrok), zrakoplovne i sigurnosne pristojbe, transfere na destinaciji, 5 noćenja s doručkom u hotelu 4* (Dubai, centar) dvodnevni razgled Dubaija, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu u Dubaiju 2.990 kn, koktel u Sky Baru u hotelu 7* Burj al Arab: 1.070 kn (obavezna prijava i doplata prilikom rezervacije-ulaz dozvoljen samo starijim od 21 god.), izlet u Abu Dhabi: 450 kn, jeep safari s večerom 650 kn, Burf Khalifa (najava barem 14 dana prije polaska odnosno 30 dana prije novogodišnjeg polaska), dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 45 EUR, boravišna pristojba cca 5EUR/soba/noć, osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.