bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
Frankfurt - 3 dana
Šifra aranžmana006131
Datum polaska dnevni polasci
Grad polaskaFrankfurt
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 1.190,00 kn
Opis programa

Putovanje u Frankfurt - 3 dana

Vrijednost više: hotel 4*, uključena večera i piće dobrodošlice

1. dan FRANKFURT
Dolazak u Frankfurt na Majni  u vlastitom aranžmanu. Individualni dolazak do hotela Maritim Frankfurt 4*. Piće dobrodošlice i smještaj u sobe. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

2. dan FRANKFURT
Doručak. Za početak dana možete se osvježiti plivanjem u hotelskom bazenu. Predlažemo šetnju do najvažnijih znamenitosti Frankfurta na Majni, poslovnog i bankarskog središta Njemačke: trg Römer s povijesnim zgradama - Gradska vijećnica - crkva sv .Pavla, mjesto prvog pokušaja ujedinjenja Njemačke - obala Majne - katedrala. U turističkom uredu možete rezervirati i razgled grada s gradskim vodičem na jednom od svjetskih jezika. Bogata ponuda muzeja upotpuniti će Vaš doživljaj grada (arheološki muzej, muzej arhitekture, muzej katedrale, muzej nogometnog kluba Eintracht, Goetheova kuća, Povijesni muzej. Muzej suvremene umjetnosti itd.). Odlične su mogućnosti shoppinga u pješačkoj zoni Zeil gdje ćete u vrlo bogatoj  trgovačkoj ponudi u velikim robnim kućama, modnim trgovinama itd. sigurno naći odlične ponude. Večera u hotelu. Noćenje.

3. dan FRANKFURT
Doručak. Odjava iz hotela. Predlažemo da Vaš razgleda Frankfurta na Majni dopunite vožnjom brodom po rijeci Majni (mogućnost različitih vožnji u trajanju od sat do sat i pol). Iskoristite vrijeme za ručak u jednom od tradicionalnih restorana na trgu Römer uz čašu jabučnog vina, jaja i krumpir u zelenom umaku, frankfurtske kobasice ili fini kremasti kolač Frankfurter Kranz. Odlazak iz Frankfurta u vlastitom aranžmanu.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: od 1.190 kn

TERMIN PUTOVANJA: datum na upit od 1.08.2021. do 31.10.2022

Rok za prijavu: 14 dana prije puta   

Minimalan broj putnika: 1
NAPOMENA: navedena cijena putovanja je informativna. Cijene u terminima održavanja velikih sajmova ili za  praznike mogu biti različite od navedene informativne cijene. Odabirom datuma putovanja u razdoblju od 01.08.2021. do 31.10 2022. putnik postavlja upit na temelju kojeg će dobiti ponudu s točnom cijenom vezanom za odabrani datum putovanja. Moguće je produžiti boravak u Frankfurtu uz dodatna noćenja, cijena je na upit. Ovo putovanje možete kombinirati sa slijedećim programima individualnih putovanja u Njemačkoj: Romantična Njemačka i/ili Njemačka dolina Rajne čime možete iskombinirati jedno lijepo i dinamično putovanje u više poznatih regija Njemačke.

Cijena uključuje:
• smještaj na osnovi 2 noćenja s bogatim buffet doručkom u dvokrevetnim sobama tipa Classic u hotelu Maritim Frankfurt 4* u Franfurtu na Majni
• piće dobrodošlice (čaša pjenušavog vina Prosecco, pivo ili bezalkoholno piće prema izboru)
• jednu večeru od tri slijeda u hotelskom restoranu
• upotrebu hotelskog bazena
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
•  moguću doplatu za jednokrevetnu sobu: na upit
• prijevoz od/do Frankurta na Majni
• boravišnu pristojbu koja se plaća na recepciji hotela (točna informacija u završnom pismu)
• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• putno osiguranje

Upit za avio prijevoz do/od destinacije: U slučaju ako Vam je potreban prijevoz avionom do/od destinacije gdje putujete, na postavljeni upit šaljemo ponudu za avio karte.

Trokrevetne sobe: postoji mogućnost smještaja tri osobe u dvokrevetnu sobu s pomoćnim ležajem.

VAŠ HOTEL U FRANKURTU: Maritim hotel Frankfurt 4*, Theodor-Heuss-Allee 3, Frankurt na Majni. Hotel se nalazi u blizini Frankfurtskog sajma, poslovnih četvrti i novog shopping centra Skyline Plaza. Prostrane  sobe opremljene su mini-barom, satelitskom TV i internetom. U hotelu su četiri restorana (uključujući japanski sushi restoran), snack bar s terasom i popularni Life Style Bar. Hotel ima bazen (upotreba bazena uključena je u cijenu) i nudi dodatne wellness usluge kao saunu, parnu kupelj. masažu i teretanu.

PRAKTIČNE NAPOMENE: Dolazak i odlazak  putnika od/do Frankurta na Majni i do hotela je individualan. Boravak u hotelu u Frankfurtu moguće je produžiti dodatnim noćenjima, cijena je na upit. Nema ograničenja za minimalni broj putnika, dovoljna je prijava i samo jednog ili dva putnika. U programu su navedeni prijedlozi dodatnih razgleda i posjeta. Ovaj program je zanimljiv kao vikend putovanje, ali isto tako i za poslovne putnike, one koji žele uživati u odličnim mogućnostima shoppinga, kao i za putnike koji putuju avionom na dalje destinacije preko Frankfurta i žele prekinuti svoje putovanje ugodnim vikend boravkom u Frankfurtu prije nastavka putovanja. Ukoliko ne putujete vlastitim prijevozom, do Frankfurta je moguće doći avionom, autobusima ili vlakovima. Ovo putovanje možete kombinirati sa slijedećim programima individualnih putovanja u Njemačkoj: Romantična Njemačka i/ili Njemačka dolina Rajne čime je moguće iskombinirati jedno lijepo i dinamično putovanje u više poznatih regija Njemačke. Putnici će dobiti sve dodatne informacije u završnom pismu.

Njemačka je demokratska parlamentarna savezna država, koja se sastoji od 13 saveznih država (njem. Bundesländer) i tri samostalna grada pokrajine. Glavni grad je Berlin i u njemu su smješteni parlament (Bundestag) i vlada (Regierung). Površina zemlje je 357.050 kvadratnih kilometara s ukupno oko  83 milijuna stanovnika. Najveća je europska zemlja po broju stanovnika te ima najsnažnije europsko gospodarstvo.

Frankfurt na Majni je najveći grad u njemačkoj saveznoj državi Hessen. Smješten je na rijeci Majni, 36 km uzvodno od njenog ušća u rijeku Rajnu. Nekoć je bio slobodni grad carstva, gdje su se održavali izbori i krunidbe njemačkih careva. Danas je bankarski, literarni i kulturni centar i jedno od najvažnijih financijskih tržišta .

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Njemačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i  na broj posjetilaca u muzejima, dvorcima i drugim znamenitostima. Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% cijene putovanja (cjelokupan iznos). Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu cjelokupnog iznosa. Po uplati  primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.Minimalan broj putnika za putovanje je 1. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi. Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
- gotovina, netbanking internet bankarstvo, opće uplatnice
- kreditne kartice:
- jednokratno: PBZ Visa Premium, American Express, Diners, Mastercard, Visa, Maestro
- obročno: PBZ Visa Premium 2-12 rata beskamatno, Diners 2-12 rata beskamatno, Mastercard ZABA 2-12 rata beskamatno, PBZ Visa Maestro kartica tekućeg računa  2-12 rata beskamatno (potreban dolazak u poslovnicu), ZABA Maestro Zagrebačke banke 2-12 rata beskamatno (potreban dolazak u poslovnicu)

Upute i opći uvjeti putovanja: Turistički aranžmani sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 078620055045 uplaćena kod Croatia osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.