bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
Mariborsko Pohorje
Šifra aranžmana1264691
Datum polaska 6.1.2022
Datum povratka6.1.2022
Boravak 1 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozAutobus
UslugaSamo prijevoz
Cijenaod 390,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
1264691Zagreb6.1.20226.1.20221 dana390,00
1264691Zagreb22.1.202222.1.20221 dana390,00
1264691Zagreb12.2.202212.2.20221 dana390,00

Opis programa

Putovanje u Mariborsko Pohorje - Jednodnevno skijanje

Jednodnevni izlet na poznato slovensko skijalište. Ski pass uključen u cijenu! Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 06.15 sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak prema Sloveniji u 06.30h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju , uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, sve do MARIBORSKOG POHORJA, poznatog skijališta i izletišta u Sloveniji. Smješteno je na jugozapadnom rubu grada Maribora na nadmorskoj visini od 325 do 1 327 metara. Najveće je skijalište u Sloveniji sa ukupno oko 40 km uređenih staza različite težine i intenziteta tako da će i početnici ali i iskusni skijaši naći ponešto za sebe. Sloboodno vrijeme za uživanje u snijegu i sportskim aktivnostima. Okupljanje grupe u 16h i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena po osobi (odrasli): 390,00 kn
Cijena po osobi (djeca od 6 – 15 godina): 315,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, voditelja putovanja,
ski pass, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje + osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

INFORMACIJA:
PREPORUKA: putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
Uplatom izleta potvrđujete da ste pročitali program izleta, posebne napomene i da ispunjavate
zdravstvene, fizičke i tehničke preduvjete za sigurno sudjelovanje.

VAŽNO:
Za ovo putovanje je potrebna tzv. digitalna potvrda odobrena od Europske Unije, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (sa jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU), dokaz od nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci) ili negativni PCR test (ne stariji od 72h) / antigenski test (ne stariji od 48h).

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 28 (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika,
agencija zadržava pravo otkaza putovanja )

NAPOMENE:
– Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.