bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Kanarski otoci
Tenerife, najveći otok kanarskog arhipelaga s poznatim trokutnim oblikom i najvišim vrhom Španjolske, vulkanskim stožcem Pico del Teide.Na obali, turistička naselja nude odmor u modernim hotelima visoke kategorije, zabavu i opuštanje u hotelskim barovima, restoranima i na plaži te noćne provode u diskotekama.Ovaj kanarski biser će Vam ponuditi paletu raznolikosti u kojoj ćete sigurno pronaći nešto za sebe.
Suncem okupani Kanari nalaze se u blizini Sjeverne Afrike, što im daje dodatnu notu egzotičnosti. Stotine vulkana, pješčane dine, guste šume i ponegdje grubo stijenje ukrašavaju ovih sedam atlantskih dragulja.
Uhvatite brod za Lanzarote, jašite na devama krozvulkanski nacionalni park Timanfaya, ili uživajte na Tenerifama, domu najvišeg vrha Španjolske. Za adrenalinske ovisnike tu je El Hierro, a za ljubitelje mira i tišine Fuerteventura.
Lanzarote je španjolski otok i najsjeveroistočniji otok Kanarskog otočja. Pretežno planinski otok vulkanskog podrijetla prostire se na 845,94 km2. Na otoku živi 139.506 ljudi. Lanzarote se nalazi oko 140 kilometara zapadno od marokanske obale. 1993. godine UNESCO je proglasio cijeli otok rezervatom biosfere.