bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
Egipat - 8 dana
Šifra aranžmana901767
Datum polaska dnevni polasci
Grad polaskaLjubljana
PrijevozZrakoplov
UslugaPrema programu
Cijenaod 3.580,00 kn
Opis programa

Putovanje u Egipat avionom - 8 dana

PONUDA HOTELA:

H U R G H A D A

The Grand Hotel Hurghada 4*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Položaj: Grand Hotel Hurghada nalazi se na uređenoj zasebnoj plaži sa šetnicom. Hotelski objekt je uređen sa prekrasno uređenim vrtom.Od centra Hurghade udaljen je cca 10 km i do centra je dnevno organiziran besplatni autobusni prijevoz.

Sadržaji: Hotelski kompleks sastoji se od jedne glavne zgrade i manjih dvokatnih ili trokatnih zgrada sa ukupno 549 soba. U glavnoj zgradi nalazi se veliko predvorje sa recepcijom, dva samoposlužna restorana, a-la carte restoran, suvenirnica, piano bar, lobby bar, fitness. Na zasebnoj plaži nalazi se Aquacentar s ponudom škole ronjenja te drugih sportskih aktivnosti poput jedrenja na dasci. Hotelsku ponudu dopunjuje još jedan a-la carte restorani mnogi barovi na plaži i uz bazen. U susjednom hotelu Grand Mall, nalaze se internet caffe, cvjećarnica, trgovina, ljekarna, frizer, više restorana i barova. Dječji klub Eti Maxi Club i Baby servis.

Sport: stolni tenis, animacija na bazenu i plaži. Uz doplatu fitness, tenis, sauna, jacuzzi, masaže.

Smještaj:
Superior soba veličine cca 20 m2, opremljena klima uređajem, telefonom, sefom, satelitskom tv, mini hladnjakom. Kupaonice opremljene kadom ili tušem, sušilom za kosu. Terasa ili balkon većinom s pogledom na park. Moguć smještaj 2 odrasle osobe i 2 djece (od 2-13 godina kod all inclusive usluge ili 2-15 godina kod polupansiona).
Soba Superior Deluxe veličine je cca 31 m2, jednako opremljena kao i Superior soba ali prostranija, sa bočnim pogledom na more. Smještaj je moguć za 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece (od 2-13 godina kod all inclusive usluge ili 2-15 godina kod polupansiona).
Obiteljska soba veličine cca 42 m2, opremljena poput Superior sobe, sa odvojenom spavaćom sobom sa pogledom na park ili bazen. Smještaj je moguć za 3 odrasle osobe i 1 dijete (od 2-13 godina kod all inclusive usluge ili 2-15 godina kod polupansiona) ili 2 odrasle osobe i 3 djece (od 2-13 godina kod all inclusive usluge ili 2-15 godina kod polupansiona).

The Grand Resort Hurghada 5*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Položaj: Od centra Hurghade udaljen je cca 10 km i do centra je dnevno organiziran besplatni autobusni prijevoz. Od plaže je udaljen 150 m, a koristi se plaža od hotela The Grand Hotel Hurghada.

Sadržaji: Hotel je izgrađen u Maurskom stilu i ima 828 soba, 3 bazena (2 grijana zimi), 2 dječja bazena, terasa za sunčanje sa suncobranima i ležaljkama, ručnici i torbe za plažu (dobivaju se u sobu prilikom dolaska), 3 glavna buffet restorana (internacionalna i orijentalna kuhinja), 5 a-la carte restorana, lobby bar, pool bar, 2 snack bara, tradicionalni caffe house, diskoteka...

Sport: stolni tenis, animacija na bazenu i plaži. Uz doplatu fitness, tenis, sauna, jacuzzi, masaže.

Smještaj:
Standardna soba veličine cca 30 m2, opremljena klima uređajem, telefonom, sefom, satelitskom tv, mini hladnjakom. Kupaonice opremljene kadom ili tušem, sušilom za kosu. Terasa ili balkon. Pogled na cestu u stražnjem dijelu hotela.
Deluxe soba veličine je cca 30 m2, jednako opremljena kao i Standard soba, pogled na bazen.
Junior Suite veličine je cca 37 m2, jednako opremljena kao i Standard soba, pogled na bazen.
Obiteljska soba veličine cca 47 m2, opremljena poput Standard sobe, sa odvojenom spavaćom sobom. Moguć smještaj 2 odrasle osobe i 3 djece (2-15 godina) ili 3 odraslih i 1 dijete (2-15 godina).
Grand Suite veličine je cca 52 m2, jednako opremljena kao i Standard soba. Moguć smještaj 2 odrasle osobe i 1 dijete (2-15 godina).

Usluga: all inclusive.

Hotel Siva Grand Beach 4*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Položaj:
Od centra Hurghade udaljen je cca 8 km i do centra je dnevno organiziran besplatni autobusni prijevoz. Nalazi se na prekrasnoj, dugoj zasebnoj plaži.

Sadržaji: Hotel ima 550 soba. U glavnoj zgradi nalaze se dva glavna restorana. Na bazenu se nalazi restoran, različite trgovine i barovi. Na plaži se nalazi i Aquacentar. Slatkovodni bazen (grijan zimi) s terasom za sunčanje i odvojenim bazenom za djecu.

Sport: stolni tenis, odbojka na pijesku, aerobik, vodna gimnastika, nogomet na plaži, vaterpolo. Uz doplatu masaže.

Smještaj:
Bungalov soba, veličine cca 16 m2. Nalaze se u lijevom i desnom krilu hotelskog kompleksa podijeljene su 20-ak zgrada. Opremljene su klima uređajem, telefonom, sefom, satelitskom tv, mini hladnjakom. Kupaonice opremljene kadom ili tušem, sušilom za kosu. Terasa ili balkon ili francuski balkon.
Deluxe soba, veličine je cca 19 m2, jednako opremljena kao i Bungalov soba, prostranija. Moguć smještaj za maksimalno 2 osobe.
Junior Suite, veličine je cca 22 m2, jednako opremljena kao i Bungalov soba, djelomičan pogled na bazen ili more. Moguć smještaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece (2-13 godina).
Obiteljska soba, veličine cca 32 m2, opremljena poput Bungalov sobe, sa 2 odvojene spavaće sobe. Djelomični pogleda na more ili bazen. Nalazi se u glavnoj zgradi. Moguć smještaj 2 odrasle osobe i 3 djece ili 3 odraslih i 1 dijete (2-13 godina).
Grand Suite, jednako opremljena kao i Junior Suita. Ima dodatni dnevni prostor.

Usluga: all inclusive.

Hotel Grand Makadi 5*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Položaj:
Od centra Hurghade udaljen je cca 30 km i do centra je dnevno organiziran besplatni autobusni prijevoz.

Sadržaji: Hotelski kompleks sastoji se od više međusobno spojenih zgrada. Sastoji se od recepcije, restorana, trgovina, velike terase, sezonski grijanog bazena, diskoteke. U predvorju i diskoteci moguće spajanje na besplatni wi-fi.

Sport: 6 teniskih igrališta sa i bez rasvjete (uz doplatu), odbojka na pijesku, aerobik, vodna gimnastika, vaterpolo.

Smještaj:
Deluxe soba veličine cca 35 m2.Opremljene su klima uređajem, telefonom, sefom, satelitskom tv, mini hladnjakom. Kupaonice opremljene kadom ili tušem, sušilom za kosu. Terasa ili balkon. Smještaj moguć za najviše 2 osobe.
Junior Suite veličine je cca 40 m2, jednako opremljena kao i Deluxe soba, sa dodatnom sjedećom garniturom. Moguć smještaj za 2 odrasle osobe i 1 dijete ili 3 odrasle osobe.
Obiteljska soba veličine cca 50 m2, opremljena poput Deluxe sobe, sa odvojenom spavaćom sobom. Moguć smještaj 2 odrasle osobe i 3 djece.
Vila sa dostupom do bazena veličine cca 50 m2, jednako opremljena kao i Deluxe soba. Imaju neposredan dostup do bazena. Moguć smještaj za 2 odrasle osobe i 1 dijete ili 3 odrasle osobe.

Usluga: all inclusive.

Hotel Makadi Palace 5*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Položaj: Od centra Hurghade udaljen je cca 30 km i do centra je dnevno organiziran besplatni autobusni prijevoz. Nalazi se na vlastitoj pješčanoj plaži sa koraljnim grebenima.

Sadržaji: Hotelski kompleks sastoji se od recepcije, barova, restorana, te se odlikuje vodenim parkom na više od 8.000 m2, sa odvojenim dječjim bazenom. U predvorju hotela besplatni wi-fi internet.

Sport: 6 teniskih igrališta sa i bez rasvjete, nogometno igralište (uz doplatu), stolni tenis, odbojka na pijesku, aerobik, vodna gimnastika, vaterpolo.

Smještaj:
Junior Suite veličine je cca 40 m2, Opremljene su klima uređajem, telefonom, sefom, satelitskom tv, mini hladnjakom, sjedećom garniturom. Kupaonice opremljene kadom ili tušem, sušilom za kosu. Terasa ili balkon. Moguć smještaj za 2 odrasle osobe i 2 djece ili 3 odrasle osobe.
Big Junior Suita jednako opremljena poput Junior Suite, malo prostranija. Moguć smještaj za 2 odrasle osobe i 2 djece ili 3 odrasle osobe.
Grand Suita, veličine cca 80 m2, ima dvije spavaće sobe, veliku kupaonicu i veliki balkon. Moguć smještaj za 2 odrasle osobe i 2 djece ili 3 odrasle osobe.
Usluga: all inclusive.

Hotel Sunwing Waterworld Makadi 5*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Položaj: Najnoviji hotel iz hotelskog lanca Red Sea, prvi je sa vodenim parkom. Široka zasebna plaža i koraljni greben. Šetnica uz plažu. Od centra Hurghade udaljen je cca 30 km i do centra je dnevno organiziran besplatni autobusni prijevoz.

Sadržaji: Hotelski kompleks sastoji se od recepcije, barova, restorana, te se odlikuje vodenim parkom na više od 8.000 m2, sa odvojenim dječjim bazenom. U predvorju hotela besplatni wi-fi internet.

Sport: aerobik, vodna gimnastika, uz doplatu nogometno igralište, stolni tenis, biljar, fitness. Besplatni ručnici za plažu, ležaljke i suncobrani.

Smještaj:
Junior Suite veličine je cca 52 m2, spavaonica je optički odvojena od dnevnog boravka u kojemu se nalazi sjedeća garnitura, klima uređaj, telefon, sef, satelitska tv sa flat ekranom, mini hladnjak. Velike kupaonice opremljene kadom wc-om, sušilom za kosu. Terasa ili balkon.
Family Suite jednako opremljena poput Junior Suite, s time da je spavaći i dnevni prostor odvojen vratima.
Royal Suite, jednako opremljena poput Junior Suite, malo prostraniji.
Happy Baby Suite, za parove sa bebama. Osim opreme Junior Suite, stolček za hranjenje, baby krevetić, kahlica, dječja kolica, pribor za dojenčad. Također je opremljena travnatim vrtom koji je zaštićen ogradom i vratima.

Usluga: all inclusive.

Hotel Makadi Spa 5*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Položaj: Hotel se nalazi uz samo more sa pogledom na cijeli Makadi zaljev. Šetnicom je povezan sa ostalim hotelima.Uz šetnicu se nalazi zasebna plaža sa koraljnim grebenom.

Sadržaji: Hotelski kompleks sastoji se od 282 Suite i Junior Suite, recepcije, kongresnog centra, barom sa pogledom na bazen, barova, restorana, 2 slatkovodna bazena, wellness, besplatni čaj ili kava u sobi, besplatni wi-fi internet u cijelom hotelu, mini bar sa besplatnim bezalkoholnim pićem i vodom.

Sport: aerobik, vodna gimnastika, uz doplatu nogometno igralište, stolni tenis, biljar, fitness. Besplatni ručnici za plažu, ležaljke i suncobrani.

Smještaj:
Junior Suite veličine je cca 50 m2, klima uređaj, telefon, sef, satelitska tv sa LCD ekranom, mini hladnjak, WI-FI internet. Kupaonice opremljene kadom ili tušem, wc-om, sušilom za kosu. Terasa ili balkon sa bočnim pogledom na more; bazen ili vrt.
Jacuzi Suite jednako opremljena poput Junior Suite, dodatno opremljen jakuzzijem.
Grand Suite, jednako opremljena poput Junior Suite, ima direktni pogled na more.

Usluga: all inclusive.

S H A R M   E L   S H E I K H

Hotel Sharm Resort 4*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Lokacija: Na području Ras Nasrani, uz pješčanu plažu s prekrasnim koraljnim grebenom (za ulazak u more preporučujemo obuću, u moru je pomol), 7 km od zračne luke, 17 km od centra mjesta Naama Bay i 22 km od Old Sharm-a.

Ponuda: restorani (glavni; talijanskI i roštilj „a la carte“); nekoliko barova; četiri vanjska bazena s odvojenim dijelom za djecu i invalide; kozmetički salon, frizer; liječnička pomoć; Internet kutak, knjižnica, trgovine i butici; fitnes, odbojka, nogomet, stolni tenis, tenis, biljar, vodeni sportovi, ronjenje; mjenjačnica; animacija. Ležaljke i suncobrani na plaži i uz bazen besplatni. Ručnici također besplatni.

Sobe: klimatizirane, kupaonica / WC tuš ili kada, sušilo za kosu, telefon, SAT TV, sef, mini bar i bežični Internet (uz doplatu), aparat za kavu i čaj, balkon ili terasa, pogled na vrt. Moguć dodatni krevet. Moguće deluxe sobe (pogled na bazen) i premium sobe (morska strana) na upit i uz doplatu.

Usluga: all inclusive
- Doručak, ručak i večera; snack; pecivo;
- Određena lokalna točena pića; 1 x punjenje mini bara tijekom boravka; voda u plastičnim bocama u barovima;
- Određene sportske aktivnosti;
- Animacija;
- Ručnici, suncobrani i ležaljke, sef.

Hotel Sharm Plaza 4*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Lokacija: S obzirom na grebenu, pristup moru moguć je tek nakon plutajućeg pristaništa i preporuča se samo za iskusne plivače (preporučamo cipele za vodu). Elegantan hotel ima 399 soba i nudi savršenu udobnost za opuštajući odmor. Glavni restoran La Veranda, 6 à la carte restorana, barovi, disco, mali trgovački prolaz... Prekrasan park ima 5 bazena (jedan grijan zimi). Ležaljke, tepisi i suncobrani na bazenima i na plaži besplatni. Ručnici su besplatni i pripremljeni u sobi.

Standardne sobe: (cca. 27 m2) su udobno namještene sa kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, SAT TV, telefon, sef, mini frižiderom, klima uređajem i namještenim balkonom ili terasom respektivno. Francuski balkon s pogledom na vrt.
Smještaj: 2 odrasle osobe i 1 dijete.

Deluxe sobe: (cca. 35 m2) nalazi se u središtu kompleksa, oni su jednako opremljene kao i standardne sobe i nude pogled na vrt ili bazen.
Smještaj: 2 odrasle osobe i 1 dijete.

Junior suite: jednako dobro opremljeni i velik kao deluxe sobama, ali nude izravan ili bočni pogled na more.
Smještaj: do 3 odrasle osobe (1 pomoćni ležaj ili kauč na razvlačenje).

Grand Suite: (cca. 48 m2) su jednako opremljeni i imaju dodatni dnevni boravak i izravan ili bočni pogled na more.
Smještaj: do 3 odrasle osobe.

Obiteljske sobe: (cca. 78 m2) s dvije sobe i dvije kupaonice, dnevni boravak, balkon ili terasu i pogled na vrt.
Smještaj: do 3 odrasle osobe i 2 djece.

Usluga: All inclusive.

Hotel Ghazala Gardens 4*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Opis: Hotel u nubijskom stilu, smješten u prekrasnoj uvali Naama Bay, koji je središte svih hotela u Sharm el Sheikhu. U prostranom glavnoj zgradi nalazi se recepcija, lobby bar (otvoren 24 sata dnevno, usluge su dostupne uz nadoplatu), kut s pristupom internetu (uz nadoplatu) i mala knjižara. U zimi, grijani bazen. Ručnici su pripremljeni u sobi u torbi za plažu.

Standardna soba: veličine 28 m2 i opremljen je sa klima uređajem (sezonski uvjeti) mini hladnjak, sef, SAT TV, balkon i kauč koji se može pretvoriti u ležaj. Kupaonica je opremljena kadom ili tušem, sušilom za kosu i WC-om.
Smještaj: 2 odrasle osobe i 1 dijete.

Junior suite: mjeri 38 m2 i ima istu opremu kao i standardne sobe, ali prostraniji. Neki junior apartmani imaju direktan pristup bazenu.
Smještaj: 2 odrasle osobe i 2 djece ili 3 odrasle osobe (pomoćni ležaj).

Usluga: All inclusive.

Hotel Siva Sharm 4*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Lokacija: Hotel se nalazi u Shark Bayu, izravno na 350 m dugoj pješčanoj plaži s koraljnim grebenima. Pristup na greben je moguće prema pristaništu (preporučamo cipele za vodu). Snorkeling i ronjenje nudi čaroban doživljaj u jedinstvenom podvodnog svijeta Crvenog mora. U blizini hotela je popularna trgovačka ulica SOHO trg, lako dostupna taksijem (5 minuta).

Standardna soba: Oprema uključuje telefon, sef, mogućnost pripreme čaja i kave, mini frižider, SAT TV, klima uređaj i balkon ili terasu s pogledom na park. Kupaonica dolazi sa sušilom za kosu, WC, tuš ili kadu.

Superior soba: nalazi se u glavnoj zgradi, a opremljeni su isti kao i standardne sobe.

Usluga: All Inclusive.

The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Lokacija: Luksuzni hotel s pet zvjezdica nalazi se na blagoj uzvisini u turističkom području Ras Um Sid. Lijepa i uredna privatna plaža pruža prekrasan pogled na more. S obzirom na greben, koji se proteže sve do plaže, pristup moru je pogodan samo za KV kupače (preporučamo cipele u vodu). Udoban hotel s pogledom na Crveno more i poznatu Tiran Island ima ukupno 627 soba. Postoje 3 kafeterije, 6 à la carte restorana, Panini KUTAK (ponuda sendviča), Bazen OTOK grill (roštilj na bazenu), slastice (palačinke i slastice), bar uz bazen (bazen bar). U sredini lijepo uređenom okućnicom nalazi se veliki kompleks bazena, koji se sastoji od 8 svježih i 2 dječja bazena s terasom za sunčanje.

Standardne sobe: (cca. 20 m2) nalazi se na obje strane hotela i imaju balkon ili terasu, tuš, WC, klima uređaj, telefon, SAT TV, sef, sušilo za kosu i mini frižider.
Smještaj: 2 odrasle osobe i 1 dijete.

Junior suite: (cca. 35 m2) u prvom stupnju, veći i opremljen dodatnim dnevnim boravkom, te nudi pogled na park ili more.
Smještaj: 2 odrasle osobe i 2 djece ili 3 odrasle osobe i 1 dijete. Na najvećem smještaj u sobi dva pomoćna ležaja ili kaučem na razvlačenje.

Obiteljske sobe: (cca. 48 m2) nalazi se u Grand Mall. Imaju spavaću sobu i odvojenu dnevnu sobu, gdje dodatna kreveta za djecu.
Smještaj: 2 odrasle osobe i 2 djece ili 3 odrasle osobe i 1 dijete. Na najvećem smještaj u sobi dva pomoćna ležaja ili kaučem na razvlačenje.

Usluga: All inclusive.

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
- ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
- SMJEŠTAJ: u odabranim objektima prema ponudi i ODABRANE TURISTIČKE USLUGE PREMA PROGRAMU
- ZRAČNI PRIJEVOZ: charter let
- TRANSFERE NA ODREDIŠTU: zrakoplovna luka-hotel-zrakoplovna luka
- SNACK U ZRAKOPLOVU
- ASISTENCIJU NAŠIH PREDSTAVNIKA u zrakoplovnoj luci Ljubljana te na odredištu

Cijene su informativnog karaktera koje su podložne promjenama. Za dobivanje točne cijene potrebno je kontaktirati agenciju.

Cijena aranžmana po osobi ne uključuje:
- Vize za Egipat 28 eur po osobi (obavezna doplata, plaćanje na licu mjesta)
- Putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od rizika otkaza putovanja
- Obroke drugačije od navedenih
- Prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama
- Napojnicu vozačima i vodičima, najam opreme na plažama kao ni druge usluge koje nisu izrijekom navedene u katalogu

Napomena: Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

NAPOMENA: putovnice moraju biti važeće više od 6 mjeseci po ulasku u Egipat.

Napomena: Ulazak u Egipat je dopušten svim putnicima s negativnim PCR testom koji nesmije biti stariji od 72 sata. Test mora biti napisan na engleskom jeziku.
PCR test može se obaviti i na aerodromu u Hurgadi (cijena 30 USD)
Kako se Egipat nalazi na popisu crvenih zemalja, putnici moraju na povratku u karantenu. U Sloveniji se karantena može prekinuti sa negativnim brzim testom.
Test je moguće napraviti i u zračnoj luci Jože Pučnik.