bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Egipat 2019. - First Minute
Sunca i mora nauživat ćete se uz Crveno more, gdje leži Hurgada - jedno od najpoznatijih ljetovališta u Egiptu. Hitri razvitak tog turističkog područja svakog je dana sve popularniji za uživanja u suncu, moru i čudesnim, beskonačno dugim, mekanim pješčanim plažama. Vjetar, koji tu stalno puše, blaži vrućinu blještavog diska, koji svakodnevno raskošno svima dijeli svoje zrake.

Sunce, more i pijesak, udobni hoteli sa zanimljivom gradnjom, vodeni sportovi, kupovina te zabava. To je Sharm El Sheikh, najomiljenije odmaralište u Egiptu i nedvojbeno jedno od najboljih ronilačkih središta u svjetskim razmjerima. Moderna hotelska naselja praktički su gradići za sebe, a rastreseni po cijelom zaljevu nalaze se ronilački centri i škole. U većini su gosti koji neizmjerno uživaju na zlatnim pješčanim plažama, u jarko-tirkiznom moru te u brojnim izletima. 
Raznovrsna, tajnovita država u kojoj jedna rijeka - duga i velika - znači početak, sadržaj i kraj života. Država u kojoj suvremeni i arhaični način života žive u simbiozi. Darežljivost Nila omogućila je Egiptu sve što je nastalo tisućljećima prije i sve što Egipat danas ima. Egipat putnika može iznenaditi i ostaviti dojmove te uspomene tako duboke, da će ga ispunjavati još dugo nakon putovanja. Pridružite nam se u putovanju kroz davnu prošlost u državi veličanstvenih piramida, mističnih faraona, kristalnog Crvenog mora, mirnog Nila i tragova civilizacije koja se pred više od 5.000 godina razvijala na brjegovima velike rijeke.