bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
St. Petersburg - 4 dana
Šifra aranžmana344560
Datum polaska 27.9.2018
Datum povratka30.9.2018
Boravak 4 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 2.990,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
344560Zagreb27.9.201830.9.20184 dana2990,00

Opis programa

Putovanje u St. Petersburg avionom - 4 dana

Garantirani polazak 27.09.

Vrijednost više:

- hotel 4* u centru St. Petersburga
- svi razgledi u pratnji loko vodiča na hrvatskom jeziku
- uključen izlet u Puškinovo carsko selo s ulaznicom


1. dan - ZAGREB - ST. PETERSBURG
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb u 12:45. Podjela putne dokumentacije te direktan let na Croatia Airlinesu za St. Petersburg u 14:20. Po slijetanju u 18:00 nakon obavljanja carinskih formalnosti, transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Navečer predlažemo odlazak na nezaboravan doživljaj u prekrasnu rusku palaču, Nikolaevsky palace, remek djelo ruske arhitekture sa kraja 19 stoljeća na tradicionalni ruski folklor, plesove uz najljepša ruska glazbena djela, ples uz odsjaj svijeća, a u pauzi se osvježite sa šampanjcem, vodkom, vinom, izborom najboljih kanapea sa crvenim kavijarom, tradicionalnim ruskim sirevima, voćem. Kasnije navečer predlažemo odlazak na noćni razgled St. Petersburga uz najljepše zgrade uz rijeku te doživljaj ranojutarnjeg dizanja mostova što je poseban doživljaj u ljetnim mjesecima uz festival „ bijelih noći „ te privlači brojne turiste iz cijelog svijeta. Povratak u hotel u kasnim satima. Noćenje.

2. dan: ST. PETERSBURG
Nakon doručka odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku: Petropavlovska utvrda s crkvom Sv.Petra i Pavla u kojoj se nalazi grobnica carske porodice Romanov, Ljetni vrt i ljetna palača, nastavak do katedrale Sv. Izaka, spomenik Petru I Velikom, Plavi most, Mihajlovska, palača Stroganof…Slobodno vrijeme za vlastite programe. Poslijepodne predlažemo posjet Muzeju Faberge u kojem se čuva kolekcija uskršnjih jaja koje je za carsku obitelj Romanov izradio čuveni ruski zlatar Petar Karl Faberge. Navečer predlažemo odlazak na čuvenu baletnu predstavu, jedan od najvećih klasika ruskog baleta „ Labuđe jezero „ ili nešto slično. Povratak autobusom u hotel. Noćenje.

3. dan: ST. PETERSBURG - ERMITAŽ - PETERHOF - ST. PETERSBURG
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku do Ermitaža, jednog od najvećih muzeja na svijetu, kojeg godišnje posjeti preko 4 milijuna posjetitelja. Ermitaž predstavlja jedan od najvećih, najljepših i najstarijih kulturno-povijesnih muzeja. Njegova ogromna zbirka izložena je u 6 zgrada na obali rijeke Neve, s tim što je glavna zgrada, Zimski dvorac nekada bio zvanična rezidencija ruskih careva. U više od 350 sala izloženo je 60.000 eksponata među kojima su umjetnička djela velikih svjetskih autora poput Rembrandta, Rubensa, Moneta, Raffaela i drugih. Nastavak vožnje do Peterhofa, grada parkova, dvoraca i fontana sa jednom od najpoznatijih svjetskih rezidencija ruskih careva, koji su  na listi UNESCO svjetske baštine. Povratak u St. Petersburg. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. dan: ST. PETERSBURG - PUŠKINOVO CARSKO SELO - ZAGREB
Doručak. Slobodno prijepodne u St. Petrsburgu. Odjava iz hotela, te odlazak autobusom i u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku do mjesta Puškin koji je udaljeno cca pola sata vožnje. Carsko selo je poklon cara Petra I svojoj supruzi u čast rođenja kćerke, buduće carice Elizabete Petrovne. Posjet Palači Ekatarine Velike koja je jedno vrijeme bila carska rezidencija, zajedno s palačom Aleksandra I. Veliki park pun je paviljona, mostova, fontana, kanala i jezera… Nastavak vožnje do zračne luke, te prijava za let za Zagreb u 18:50 sati. Dolazak u Zagreb u 20:45. Kraj programa.

*Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.

Cijena po osobi u HRK:

datumi polazaka
26.07. 27.09.
First Minute cijena 3.390 2.990
Redovna cijena 3.590 3.190
Zrakoplovne pristojbe 1.090 1.090

First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom prema programu
- transfere autobusom
- zračna luka - hotel - zračna luka
- panoramski razgled grada autobusom i pješice
- smještaj u hotelu 3/4* u centru St. Petersburga na osnovi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama
- poludnevni izlet Puškinovo carsko selo autobusom i u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku
- pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom cijelog putovanja
- organizaciju i pripremu putovanja

CIJENA ARANŽANA NE UKLJUČUJE:
- pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.090 kn - iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
- viza za Rusiju koja iznosu 590 kn
- zdravstveno osiguranje u iznosu od 30.000 EUR obavezno je za dobivanje vize za Rusku Federaciju
- cjelodnevni izlet u Ermitaž i Peterhof s ulaznicama i pratiteljem na hrvatskom jeziku - 450 kn (na osnovi min 15 prijavljenih putnika) - PRIJAVE PRILIKOM REZERVACIJE
- ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana
- fakultativne izlete
- obroke koji nisu uključeni u cijenu

RED LETENJA NA CROATIA AIRLINESU:

OU 530 Zagreb 14:20 St. Petersburg 18:00
OU 531 St. Petersburg 18:50 Zagreb 20:45

MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET IZ DUBROVNIKA, SPLITA, ZADRA ILI PULE: 420 kn