bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
Acapulco Resort Convention & Spa 5*
Šifra aranžmana274348
Datum polaska 24.10.2020.
Datum povratka31.10.2020.
Boravak 8 dana
Grad polaskaLjubljana
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaAll inclusive
Cijenaod 6.620,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
274348Ljubljana24.10.2020.31.10.2020.8 dana8080,00

Opis programa

Acapulco Resort Convention & Spa 5*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Opis: Hotelsko naselje uz vlastitu pješčano-šljunčanu plažu, otprilike 12 km od centra Kirenije (hotelski minibus uz doplatu), 28 km od zračne luke Ercan.

Ponuda: restoran, više barova; bazen s pet tobogana (određene sate), dva dječja bazena, aqua park; unutarnji bazen, jacuzzi, turska i parna kupelj, sauna, masaža, kozmetički salon; trgovinice, Internet kutak (doplata), bežični Internet na recepciji; igralište, mini klub, lunapark (određene sate); fitness, tenis, stolni tenis i nogomet; biljar, pikado, odbojka i nogomet na plaži, košarka; golf (golf igralište Korineum Golf & Cuntry Club udaljeno 10-tak km); animacija, casino, diskoteka. Besplatno korištenje ručnika za plažu, ležaljki i suncobrana na plaži i uz bazen.

Standard bungalovi: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat-tv, mini hladnjak, sef, bez balkona ili terase. Mogućnost dva dodatna kreveta.

Standard sobe: jednako opremljene kao i bungalovi, u glavnoj zgradi ili depandansi, klimatizirane (u određeno vrijeme), bežični Internet (doplata), mini bar (doplata), balkon. Mogućnost dva dodatna kreveta.

Promo sobe: najjeftinija kategorija smještajnih jedinica, nalaze se na lošijim pozicijama u hotelu (bez pogleda, uz restoran/kuhinju, klimatizacijske uređaje...), jednako opremljene kao i standard sobe.

ALL INCLUSIVE »LIGHT« po programu 10.00-24.00.
• buffet doručak, ručak i večera;
• određena standardna lokalna točena pića;
• određene sportske aktivnosti;
• animacija, mini klub;
• ručnici, ležaljke i suncobrani, bežični internet, sef.

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
- zrakoplovne pristojbe
- SMJEŠTAJ: u odabranim objektima prema ponudi i ODABRANE TURISTIČKE USLUGE PREMA PROGRAMU
- ZRAČNI PRIJEVOZ: charter letovi (trajanje leta cca 1,40 h; vremenska razlika+1 h)
- PRIJEVOZ PRTLJAGE ZRAKOPLOVOM: u charteru 15 kg
- SNACK U ZRAKOPLOVU: na svim navedenim letovima
- TRANSFERE NA ODREDIŠTU: zrakoplovna luka-hotel-zrakoplovna luka
- ASISTENCIJU NAŠIH PREDSTAVNIKA u zrakoplovnoj luci Ljubljana, te na odredištu

Cijena aranžmana po osobi ne uključuje:
- putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od rizika otkaza putovanja
- obroke drugačije od navedenih
- prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama
- napojnicu vozačima i vodičima, najam opreme na plažama kao ni druge usluge koje nisu izrijekom navedene u katalogu

Povratni transfer: Molimo Vas da upit za transfer postavite prilikom rezervacije aranžmana, a informaciju o mogućnosti realizacije transfera ćete primiti najkasnije 7 dana prije polaska. Vrijeme transfera će biti objavljeno u završnoj obavijesti o putovanju.

Napomena: Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Fakultativni izleti:

BELLAPAIS & SV. HILARION – okvirna cijena: 39 EUR
Poludnevni izlet; posjet ostacima dvorca Sv. Hilarion koji je navodno bio inspiracija Walt Disney-u za priču o Trnoružici. Odavde se također pruža i prekrasan pogled na obalu Kyrenije. Nakon toga, obilazak mjesta Bellapais, poznatom po lijepom prirodnom okruženju podnožja planine Five Finger, te samostanu cijenjenom kao remek-djelo gotske arhitekture. U cijenu izleta uključene su ulaznice za muzeje.

NICOSIA – okvirna cijena: 39 EUR
Glavni grad otoka, jedini na svijetu koji je podijeljen na dva dijela, u kojem možete doživjeti spoj dviju različitih kultura. Izlet uključuje posjet gradskim zidinama, katedrali Sv. Sophia, zatvoreni Grand Bazaar a za vrijeme slobodnog vremena moguć posjet granici koja dijeli grad turski i grčki dio, poznatoj pod nazivom Green Line. U cijenu izleta uključene su ulaznice za muzeje.

POLUOTOK KARPAS – okvirna cijena: 55 EUR
Najljepši dio sjevernog Cipra u kojem će se posjetiti ribarsko mjesto Bogaz i crkvu Ayla Trias iz 5.st. Ručak u taverni gdje se mogu isprobati tradicionalni lokalni specijaliteti. Nakon toga, posjet mjestu Dipkarpas i samostanu Apostolos Andreas. Ovdje možete vidjeti divlje magarce, kupati se na jednoj od najljepših plaža i uživati u raznolikosti flore i faune. U cijenu izleta uključen ručak (bez pića) te ulaznice za muzeje.

FAMAGUSTA – okvirna cijena: 55 EUR
Obilazak starih gradskih zidina, katedrale Sv. Nicolas i Othellovog stupa iz 12.st. koji predstavlja prizor iz istoimene tragedije Williama Shakespearea. Nakon ručka posjet antičkom gradu Salamis te samostanu Sv. Barnabas. U cijenu izleta uključen ručak (bez pića) i ulaznice za muzeje.

IZLET BRODOM – okvirna cijena: 38 EUR
Otkrivanje obale i ljepote otoka iz morske perspektive. Krstarenje u smjeru plaže Escape ili Acapulco, ovisno o vremenskim prilikama. Pauza za kupanje i ručak. Nakon ručka uživanje u kristalno čistom moru te u kasnim popodnevnim satima povratak u luku Kyrenia. U cijenu izleta uključen ručak (bez pića).

CIPARSKA NOĆ – okvirna cijena: 38 EUR
Zabava uz živu glazbu, trbušne plesačice i dobru hranu u poznatom restoranu “Huzur agac” u mjestu Bellapais.

Najznačajnije zone

Kyrenia - lučki grad na sjevernoj obali otoka, prepun povijesnih zdanja, prekrasnog krajolika i netaknutih pješčanih plaža što ga čini idealnom destinacijom za savršen odmor. Poznat po antiknoj tvrđavi u kojoj u sklopu muzeja možete vidjeti ostatke antičkog broda. Predahnuti možete u jednoj od brojnih restorana i taverni ili obilaziti brojne trgovine i suvenirnice iz kojih ćete zasigurno ponijeti nešto za uspomenu na ovaj fantastičan grad.

Famagusta - mjesto na zapadnoj obali otoka, jedan od najboljih primjera srednjovjekovne arhitekture na istočnom dijelu Mediterana. Ljubitelje znamenitosti oduševit će Othellov stup koji asocira na prizor iz poznate Shakespearove tragedije. Izuzev toga, šetnja po starom gradu, kupovina suvenira i ispijanje turske kave nezaobilazan su dio posjeta ovom mjestu.

Krajolik Cipra oduševljava svakog posjetitelja - dok se prizori nasada naranči miješaju s onima cedrovih šuma na obroncima planina, domaćini s toplinom koja izvire iz svake kretnje dočekuju svoje posjetitelje, čiji dolazak smatraju velikom čašću. Jeste li znali kako je upravo Cipar mjesto rođenja božice ljepote, ljubavi i strasti - čarobne Afrodite? Pridodamo li tome obilje nalazišta, muzeja, bazilika i svetišta, gastronomske poslastice – mješavinu grčkih i turskih specijaliteta, najistočniji otok Sredozemlja bit će topla, sretna oaza za vaš idealan odmor.

KATEGORIZACIJA SMJEŠTAJA - uz naziv hotela i apartmana navedena je službena oznaka kategorije prema turističkom zakonu Cipra (zvjezdice).

Posebna napomena:
- zadnja usluga je ovisna o uplaćenom aranžmanu te je zadnji dan sobe potrebno napustiti prema hotelskom kućnom redu.