bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Sarajevo - 2 dana
Šifra aranžmana006294
Datum polaska 15.9.2018
Datum povratka16.9.2018
Boravak 2 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozAutobus
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 550,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
006294Zagreb15.9.201816.9.20182 dana550,00
006294Zagreb27.10.201828.10.20182 dana550,00
006294Zagreb17.11.201818.11.20182 dana550,00

Opis programa
Putovanje u Sarajevo autobusom - 2 dana

Vrijednost više: hotel Bosnia 4* u samom centru Sarajeva!

1.dan ZAGREB - SARAJEVO
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 u 06:00 sati. Slijedi vožnja autobusom prema Sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u Sarajevo u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča:Latinska Ćuprija, gradska vijećnica, Inat Kuća, Baščaršijska džamija, Kazandžijska ulica, Gazi-Husrev Begova džamija i bezistan, Sahat kula, katolička katedrala Srca Isusova, Ferhadija džamija, Markale, Vječna vatra, Saborna crkva, Careva džamija… Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo da isprobate poznate sarajevske ćevape, kušate poznatu kavu ili prošećete uz Miljacku. Noćenje.

2. dan SARAJEVO - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak na Vrelo Bosne, spomenik prirode koji sa izvorom rijeke Bosne pruža nezaboravan doživljaj netaknute prirode. Nastavljamo autobusom do Tunela Spasa, ratnog tunela i veze grada tijekom okupacije kada je bio najstroža tajna grada i dio borbe građana za preživljavanje. Povratak u središte grada i slobodno vrijeme za vlastite programe. Odlazak iz Sarajeva u poslijepodnevnim satima. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijene po osobi u HRK

datumi polazaka
15.09.,
27.10., 17.11.
First Minute cijena 550
Redovna cijena 590

First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Rok za prijavu: 7 dana prije puta   

Minimalan broj putnika: 45

Cijena uključuje:

- prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
- 1 noćenje s doručkom u Sarajevu u hotelu Bosnia 4* u dvokrevetnim sobama
- gradskog vodiča u Sarajevu za razgled grada
- razgledavanja prema programu
- pratitelja tijekom putovanja
- jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.
 
Cijena ne uključuje:
- ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (informativne cijene):
- ulaznica za Vrelo Bosne 2 KM, ulaznica za tunel Spasa 10 KM
- Nadoplata za jednokrevetnu sobu - 150 kn
- Putno zdravstveno osiguranje
- dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
- putno osiguranje

Popusti:
Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.
 
Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri  prilikom rezervacije.
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
 
Sarajevo je glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine. Nalazi se na rijeci Miljacki, desnom pritoku Bosne, u istočnom dijelu sarajevsko-zeničke kotline. Sarajevo je smješteno u središnjoj Bosni i Hercegovini. Klima u Sarajevu varira od umjereno kontinentalne do oštre planinske. U arhitektonskom smislu, Sarajevo je zanimljiv primjer prepletanja raznih umjetničkih utjecaja, odnosno graditeljskih stilova. Unutar uske kotline, široke tek kilometar-dva, koja se značajnije širi tek u današnjoj općini Novi Grad, odnosno u istočnom dijelu Sarajevskog polja, smješteni su brojni egzemplarni objekti ranoosmanske, zrele osmanske arhitekture, potom neogotička, neoromanička, eklektistička, secesijska, futuristička i druga zdanja. Iz razdoblja osmanske vlasti u Bosni i Hercegovini posebice je značajan dobro očuvani trgovački dio grada, Baščaršija, bogat jedinstvenim arhitektonskim ostvarenjima osmanske gradske arhitekture.
 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Za državljane RH viza za Bosnu i Hercegovinu nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
 
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 45. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi. Završno pismo šaljemo 3 dana prije prije početka putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
• gotovina, netbanking internet bankarstvo, opće uplatnice
• kreditne kartice:
- jednokratno: American Express, Diners, Maestro, Visa, Mastercard
- obročno: American 2-12 rata beskamatno, Diners 2-12 rata beskamatno, Mastercard Zagrebačke banke i Maestro Zagrebačke banke od 2-12 rata beskamatno

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti broj 1322-00041335 i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 1501-00000733 uplaćena kod Wiener osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.