bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Beograd - 2 dana
Šifra aranžmana006293
Datum polaska 1.9.2018
Datum povratka2.9.2018
Boravak 2 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozAutobus
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 550,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
006293Zagreb1.9.20182.9.20182 dana550,00
006293Zagreb 3.11.20184.11.20182 dana550,00

Opis programa

Putovanje u Beograd autobusom - 2 dana

1. dan ZAGREB - BEOGRAD
Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Slijedi ugodna vožnja prema Beogradu, uz zaustavljanje za odmor i kavu putem. Po dolasku u Beograd, panoramski razgled Novog Beograda: Vrata Beograda, Beogradska arena, Sava centar, Velesajam, Dedinje… Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak u razgled grada autobusom i pješice u pratnji lokalnog vodiča: Knez Mihajlova ulica u kojoj se nalazi upečatljiva palača Srpske akademije znanosti i umjetnosti, Trg Republike, Narodno Kazalište, Narodni muzej, crkva Sv. Save, Trg Slavija, Parlament, Gradska Vijećnica, Terazije, Bijela i Kraljevska palača… Slobodno vrijeme za vlastite programe. Navečer predlažemo odlazak na fakultativnu večeru u tradicionalnom restoranu s muzikom (uz doplatu). Noćenje.
 
2. dan BEOGRAD - NOVI SAD - BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema Novom Sadu. Po dolasku slijedi razgled grada: Trg Slobode s poznatim spomenikom Svetozaru Miletiću koji je napravio Ivan Meštrović, Vladičanski dvor, katedrala, Gradska kuća, crkva Sv. Marije, Srpsko narodno kazalište, Sinagoga, Zmaj Jovina pješačka zona, Petrovaradinska tvrđava s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na Novi Sad… Slobodno vrijeme za ručak i vlastite programe. Polazak prema Zagrebu u poslijepodnevnim satima. Vožnja prema Hrvatskoj uz zaustavljanja za odmore. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi HRK:

datumi polazaka
01.09., 03.11.
First Minute cijena 550
Redovna cijena 650

FM cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Rok za prijavu:
7 dana prije polaska.     

Minimalan broj putnika: 45

Cijena uključuje:
- prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
- 1 noćenje s doručkom u Beogradu u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama
- gradskog vodiča u Beogradu za razgled grada
- razgledavanja prema programu
- pratitelja tijekom putovanja
- jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

 Cijena ne uključuje:
- nadoplatu za jednokrevetnu sobu - 120 kn
- fakultativnu večeru u tradicionalnom restoranu s muzikom na Skadarliji (turistički menu u tri slijeda, bez uključenog pića) - 18 eur (prijava prilikom rezervacije, uplata na licu mjesta, minimalno 15 prijavljenih putnika)
- ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (informativne cijene, podložne promjeni): Vojni muzej - 2 eur, kulu Nebojša - 3 eur, Sahat kulu - 1 eur, Rimski bunar -1 eur, Avalu - 3 eur , ulaznicu za Kuću cvijeća - 4 eur , ulaznica za Muzej Jugoslavije - 3,5 eur, ulaznica za Muzej 25.maja - 4 eur
- dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
- boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji (1,50 EUR po osobi/danu
- putno osiguranje

Popusti:
Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.
 
Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri  prilikom rezervacije.
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
 
Beograd je glavni grad Republike Srbije. Beograd predstavlja svojevrsno raskrižje putova između Zapadne Europe i Orijenta. Smješten je u sjevernom dijelu Središnje Srbije, na ušću Save u Dunav te okružen Vojvodinom s tri strane. Središte grada nalazi se na desnoj obali Dunava i desnoj obali Save. Na lijevoj obali Dunava počinje Banatska ravnica na kojoj se nalaze Borča i Krnjača, slabije naseljena sjeverna predgrađa. Između desne obale Dunava i lijeve obale Save nalaze se Novi Beograd, Zemun i Surčin, gdje prolazi bivša granica Habsburške monarhije i Osmanskog carstva. Rijeke Dunav i Sava imaju nekoliko ada - riječnih otoka. Najpoznatije su Veliko ratno ostrvo (na samom ušću) te Ada Ciganlija na Savi. Urbana površina grada iznosi 359,96 četvornih kilometara, dok šire gradsko područje obuhvaća prostor od 3.222,68 četvornih kilometara.
 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Za državljane RH viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
 
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 45. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.

Mogućnosti plaćanja:
• gotovina, netbanking internet bankarstvo, opće uplatnice
• kreditne kartice:
- jednokratno: American Express, Diners, Maestro, Visa, Mastercard
- obročno: American 2-12 rata beskamatno, Diners 2-12 rata beskamatno, Mastercard Zagrebačke banke i Maestro Zagrebačke banke od 2-12 rata beskamatno

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti broj 1322-00041335 i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 1501-00000733 uplaćena kod Wiener osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.