bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Ras Al Khaimah i Dubai - 8 dana
Šifra aranžmana016242
Datum polaska 28.4.2018
Datum povratka5.5.2018
Boravak 8 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 8.065,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
016242Zagreb28.4.20185.5.20188 dana8065,00

Opis programa

Putovanje Ras Al Khaimah i Dubai avionom - 8 dana


1. DAN / ZAGREB - DUBAI
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dubaiju na liniji EK 130 (Emirates) u 15:35 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:05 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.

2. DAN / DUBAI
Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet u poludnevni razgled Dubaija (uz doplatu). Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra - Burj Al Arab - čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalaze luksuzni hoteli poput fascinantnog tematskog hotela Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao autohtonu arhitekturu. Posjet Dubai muzeju gdje se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak razgleda kroz Dubai zaljev na tradicionalnom taksi brodiću - abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 125. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN / DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i programe (kupovina, individualni razgledi i sl.). U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska (uz doplatu) na krstarenje brodom Dhow Cruise po Marini s uključenom večerom i transferom. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN / DUBAI
Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village - kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od povijesti do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći posjet atrakciji Abu Dhabija - Ferrari Worldu. Noćenje u hotelu.

5. DAN / DUBAI - RAS AL KHAIMAH
Nakon odjave iz hotela u Dubaiju slijedi transfer do hotela 4* u Ras Al Khaimahu koji je udaljen ca 100 km (1.30 sat vožnje). Prijava i smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne za odmor u hotelu ili na plaži. Noćenje.

6. i 7. DAN / RAS AL KHAIMAH
Odmor i uživanje na prekrasnim bijelim plažama Ras Al Khaimaha ili odlazak na fakultativni izlet u mistične pustinjske dine (uz doplatu) koje su idealne za uživanje u orijentalnoj večeri u beduinskom kampu za vrijeme zalaska sunca. Izlet započinje adrenalinskom vožnjom džipovima po pustinjskim dinama sa zaustavljanjem za kratkim predahom, promatranjem veličanstvenih sokolova i prilikom za slikanje fascinantnog krajolika. Nastavak vožnje u džipovima prema arapskom šatoru u kojem će se održati večera u 3 slijeda uz nastup trbušnih plesačica. Nakon večere možete se okušati u daskanju po dinama ili jahanju na devama. Ukoliko niste avanturista možda će vam se više svidjeti iscrtavanje ruku kanom i konzumiranje aromatizirane nargile. Povratak u hotel i noćenje.

8. DAN / RAS AL KHAIMAH - DUBAI
Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 08:15 sati na liniji EK 129 (Emirates). Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:20 sati po lokalnom vremenu.

Cijena po osobi u HRK:

datumi polazaka
28.04.2018.
First Minute cijena 8.065
Redovna cijena 8.490
Zrakoplovne pristojbe 460

First Minute cijena vrijedi do popunjenja mjesta po FM cijeni

Cijena za dijete do 11. god na pomoćnom krevetu: 5.290 kn

Popust za 3. odraslu osobu na pomoćnom krevetu: 10%

Doplata za jednokrevetnu sobu: 2.990 kn  

Mogućnost doplate za polupansion u Ras Al Khaimah: 460 kn

Obavezna doplata na licu mjesta za Tourism Dirham po sobi po noćenju: 15 AED (ca. 25 kn)

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 10

CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
Poludnevni razgled Dubaija - 200 kn
Krstarenje brodom uz večeru (Dhow Cruise) - 460 kn
Jeep safari i večera u beduinskom kampu - 390 kn
Burj Khalifa - odlazak na najvišu zgradu na svijetu - 450 kn
Abu Dhabi - 350 kn
Večera i safari u pustinji - 550 kn

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA ZA IZLETE: 10

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Dubai - Zagreb na ekonomskoj klasi, smještaj u Dubaiju u hotelu 4* na osnovi 4 noćenja s doručkom, smještaj u Ras Al Khaimah u hotelu 4* na osnovi 3 noćenja s doručkom, transfer zračna luka-hotel u Dubaiju, transfer Dubai - Ras Al Khaimah, transfer Ras Al Khaimah - zračna luka u Dubaiju, pratnja vodiča, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, napojnice, fakultativne sadržaje, obroke i usluge drugačije od navedenih, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje (preporučujemo!), Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela, ca. 25 kn po sobi po noći).

INFORMATIVNI RED LETENJA:
EK  130 Zagreb - Dubai    15:35 - 23:05
EK  129 Dubai - Zagreb    08:15 - 12:20

Važno: Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Viza za hrvatske državljane nije potrebna.