bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
Miami i mini krstarenje po Bahamima - 13 dana
Šifra aranžmana272133
Datum polaska 14.2.2018
Datum povratka26.2.2018
Boravak 13 dana
Grad polaskaVenecija
PrijevozZrakoplov+brod
Kategorija smještaja
UslugaPrema programu
Cijenaod 12.790,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
272133Venecija14.2.201826.2.201813 dana12790,00

Opis programa

Putovanje u Miami i mini krstarenje po Bahamima avionom - 13 dana

Garantirani polazak!

1. DAN
ZAGREB/VENECIJA - EUROPSKA ZRAČNA LUKA - MIAMI noćenje

Sastanak putnika po želji na autobusnom kolodvoru Zagreb i prijevoz (uz doplatu) do zračne luke Venecije ili dolazak u vlastitom aranžmanu. Predviđen let u jutarnjim satima preko Frankfurta u Miami. Po dolasku, prijevoz do hotela i smještaj. Mogućnost večernje šetnje. Noćenje.

2. DAN
MIAMI noćenje

Miami je atrakcija za sva generacije! South Beach i Miami Beach nisu samo plaže, već predstavljaju način života! Miami je šarolik i živahan što pokazuje i tijekom noći kada se gradom širi glazba. Ovo je grad u kojem riječ „dosada“ ne postoji. Noćenje.

3. DAN
MIAMI - NAPELS - FORT MAYERS - ST. PETERBURG noćenje

Vožnja na zapadnu obalu Floride i mjesta Napels, jednog od najbogatijih američkih gradova. Nekoć ribarsko naselje, danas je dom dobrostojećih obitelji gdje se kuće prodaju za 40 i više milijuna dolara. Kraće zaustavljanje i nastavak vožnje pokraj Fort Myers do Sarasote, koji s okolnim otočićima predstavlja niz prekrasnih, pješčanih plaža, a poznat je pod imenom Keys. Mogućnost razgleda muzeja lijepih umjetnina Ringling i nastavak prema gradu St. Peterburg. Smještaj u hotel tijekom putovanja. Noćenje.

4. DAN
ST PETERBURG - TAMPA - ORLANDO noćenje

Sankt Peterburg ili »The Sunshine City«, grad je s 361 sunčanih dana u godini i jedan od najpoželjnijih američkih gradova. Šetnja živahnim gradskim centrom s brojnim muzejima, galerijama i sportskim sadržajima. U gradu se nalazi čak 137 parka koji su namijenjeni rekreaciji. Glavna znamenitost grada je muzej španjolskog genija Salvadora Dalija. Nastavak vožnje pokraj Tampe u Orlando, raj s tematskim i zabavnim parkovima. Smještaj u hotel. Noćenje.

5. DAN
ORLANDO noćenje

Zabavni park Walt Disney World mnogima predstavlja ostvarenje snova. U parku se nalazi čak 8 zabavnih parkova od kojih je najpoznatiji Magic Kingdom - zemlja avantura. Osim njega, uživati ćete i u Epcot centru - svijetu budućnosti, mašte i fantazije. Na raspolaganju vam je i Disneyev Hollywoodski studio Universal Studios, u kojem ćete doživjeti svijet filma, kaskadera i fascinantnih filmskih trikova. Šteta bi bilo ne posjetiti i SeaWorld s delfinima, pingvinima, kitovima, morskim lavovima i kornjačama. Očekuje vas cjelodnevna zabava! Noćenje.

6. DAN
ORLANDO - CAPE CANEVERAL - KRSTARENJE PO BAHAMIMA ručak, večera, noćenje

Rani odlazak do Kennedy svemirskog centra, gdje vas očekuje poučna i nezaboravna pustolovina koja se može doživjeti samo na Floridi. Upoznati ćete astronaute koji su bili u svemiru, čuti njihove priče i saznati nešto više o najnovijoj svemirskoj tehnici kao i o povijesti svemira te najnovijim spoznajama. Nakon razgleda slijedi vožnja u Miami i poslijepodnevni ukrcaj na brod. Miami je luka velikih pomorskih brodova od kuda kreću luksuzna krstarenja po Karibima i Bahamima. Smještaj u unutarnjim kabinama i početak morske bajke prema otočju Bahami, poželjnom turističkom odredištu. Noćenje.

7. DAN
KRSTARENJE (NASSAU) doručak, ručak, večera, noćenje

Jutarnji pristanak broda na najvećem bahamskom otoku New Providence i odlazak u Nassau, glavni i najveći grad države Bahami. Nassau je jedna od najposjećenijih turističkih destinacija. Glavni grad je prepun zanimljivih ljudi, okusa i nevjerojatne kolonijalne arhitekture. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet po otoku koji će započeti obilaskom poznatog hotela Atlantis, koji izgleda kao u bajci: okružuju ga tri rajske pješčane plaže, zaljev delfina, aqua park, brojne lagune... Nassau ima i jedinstven, vrlo zanimljiv Muzej gusara u kojem ćemo čuti zanimljive priče o slavnim gusarima. Kasno navečer, nastavak noćne plovidbe. Noćenje.

8. DAN
KRSTARENJE (otočić COCO CAY) doručak, ručak, večera, noćenje

Otočje Bahami čini 700 otoka od kojih je naseljeno samo 30 otoka, od kojih je 15 u potpunosti otvoreno za turiste. Gosti ih rado posjećuju zbog tirkizno – plavog mora i bijelih pješčanih plaža i idealan je kraj za ljubitelje sportskih aktivnosti kao što su surfanje, kajtanje i jedrenje. Vrlo je popularan i među roniocima zbog kristalno čistog mora. Brod će se usidriti na otočiću Coco Bay. Očarati će vas plavo more, bijele pješčane plaže, palme i dobra atmosfera. Poslijepodnevni nastavak plovidbe. Noćenje.

9. DAN
KRSTARENJE (KEY WEST) doručak, ručak, večera, noćenje

Nakon noćne plovidbe, jutro ćemo dočekati u simpatičnom Key West-u. Južno od otoka Miami beach, nalazi se skupina Florida Keys koju čini više od tisuću otoka. Oni su kao biseri koji se nižu u tirkiznom moru i protežu od istočne obale južne Floride skroz do Meksičkog zaljeva. Key West je u prošlosti bio jedan od najbogatijih američkih gradova. Danas je živahan i arhitekturno bogat karipski otok s vrlo ljubaznim domaćinima. Otok je od Kube udaljen svega 145 km, a nekoć je pružao dom slavnom piscu Ernestu Hemingwayu kao i mnogim drugim slavnim ličnostima. Poseban doživljaj predstavlja šetnja glavnom ulicom Duval koju sa obje strane okružuju živopisne drvene kuće, palme i bujno raslinje. Osim zanimljivih manjih trgovina, barova i restorana, zanimljivost otoka je pješčana plaža na južnoj strani. Jedinstvenost Key Westa se najviše osjeti u avanturističnom duhu lokalnog stanovništva, u izvanrednoj klimi i toplom moru. Poslijepodnevna plovidba u Miami. Noćenje.

10. DAN
MIAMI doručak, noćenje

Dolazak u Miami u ranim jutarnjim satima. Odlazak u četvrt Little Havana u kojoj se osjeća kubanska atmosfera, nakon čega slijedi razgled Miami Downtown-a, financijskog i gospodarskog središta Floride kao i zaljeva Biscayne, unutar kojeg se nalazi nekoliko stoina prirodnih i umjetno izgrađenih otoka. Vožnja znamenitom ulicom Collins Avenue do legendarne plaže Miami Beach koja se nalazi svega 6 km od centra grada. Očekuju nas arhitekturno zanimljivi povijesni hoteli i zgrade iz 20-tih godina 20 stoljeća, kao i živopisni restorani i koktel barovi. Najveća zabava nas očekuje na ulici Ocean Drive, koja izgleda kao u američkim serijama i filmovima. Poslijepodnevni smještaj u hotel. Noćenje.

11. DAN
(EVERGLADES) noćenje

Slobodan dan za uživanje na plaži, u shoppingu ili sportskim aktivnostima. Predlažemo fakultativni izlet u Everglades - koji je poznat i kao „rijeka trave“, a predstavlja široku lijenu rijeku travnatih močvara. Uz vrlo česte farme krokodila, najveću atrakciju predstavlja vožnja po močvari s tipičnim gliserom i vrlo velikim i glasnim propelerom (airboats). Vozeći se po površini ovog jedinstvenog ekosistema s najvećom površinom divlje američke prirode, naći ćemo se u domu mnogih divljih i ugroženih životinja kao što su krokodili, aligatori, delfini, čaplje, morske krave... Močvara je stanište aligatora koje možemo primjetiti svakih nekoliko metara. Povratak u hotel. Noćenje.

12. DAN
MIAMI - EUROPSKA ZRAČNA LUKA

Slobodno prijepodne za uživanje. Polazak u zračnu luku je predviđen u poslijepodnevnim satima od kuda slijedi let prema europskoj zračnoj luci.

13. DAN
EUROPSKA ZRAČNA LUKA - VENECIJA - ZAGREB (po želji)

Jutarnji pristanak u europskoj zračnoj luci i nastavak leta prema Veneciji (predviđeno). Mogućnost organiziranog prijevoza (doplata) do Zagreba.

Cijena po osobi u HRK:

datum polaska
14.02.
First Minute cijena 12.790
Redovna cijena 16.690
Zrakoplovne pristojbe 2.570

First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

*Doplata za manji broj putnika (manje od 25): 1.930 kn

*Prilikom rezervacije, plaća se najviša cijena putovanja. Konačna cijena putovanja ovisi o konačnom broju prijavljenih putnika te u slučaju niže cijene aranžmana, vršimo povrat novčane razlike!

CIJENA UKLJUČUJE: zrakoplovni prijevoz Europa - Miami - Europa, 7 x noćenja u hotelima 3* na Floridi, krstarenje prema programu (4 x noćenja u dvokrevetnoj unutarnjoj kabini, lučke pristojbe, prošireni puni pansion tijekom plovidbe, kapetanovu večeru, predstave i animaciju, sportske aktivnosti, korištenje bazena), prijevoze prema programu, razglede prema programu bez ulaznica, slovenskog vodiča/pratitelja, troškove organizacije putovanje.

DOPLATE (prilikom rezervacije):
jednokrevetna soba i kabina na brodu: 5.390 kn, izlet u Everglades 610 kn, prijevoz do zračne luke i natrag 790 kn, manja grupa: 1.930 kn.

DOPLATE po želji tijekom putovanja: ulaznica u razne tematske parkove u Orllandu od 50 $/park (mogućnost kombiniranih ulaznica), ulaznica u Kennedy Space center: 50 $, Muzej Dali: 24 $, ostali muzeji od 18-25 $, dodatni izleti na brodu, trošak napojnica (odrasli i djeca) cca 15 €/dan.

POPUSTI: 3. ili 4. osoba u istoj sobi: djeca do 12 godina 1.540 kn, odrasli 1160 kn.

Viza: potrebna. građani Republike Hrvatske trebaju ulaznu vizu za SAD. Vize se izdaju u Veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu individualno. Sve informacije o vizi možete naći na web stranici http://www.zagreb.usembassy.gov