bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
MS Seine, krstarenje po Parizu - 4 dana
Šifra aranžmana536309
Datum polaska 26.2.2018
Datum povratka1.3.2018
Boravak 4 dana
Grad polaskaLjubljana
PrijevozZrakoplov+brod
UslugaPuni pansion
Cijenaod 3.075,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
536309Ljubljana26.2.20181.3.20184 dana3075,00

Opis programa

MS Seine, krstarenje po Parizu - 4 danaItinerer:

dan
 luka
dolazak
polazak
1. Ljubljana, Slovenija -- 05:00
1. Venecija, Italija 07:30 09:30
2. Pariz, Francuska 11:20 --
3. Pariz, Francuska -- --
4. Pariz, Francuska -- 18:55
4. Venecija, Italija 20:30 21:00
4. Ljubljana, Slovenija 23:30 --

1. Dan: Ljubljana - Pariz (Francuska)
Vožnja iz Ljubljane prema Veneciji i let za Pariz. Panoramski vožnja do Pariza i ukrcavanje na našu MS Seine princezu. Na brodu ostavljamo prtljagu, a zatim imamo nešto slobodnog vremena do 18 sati ili se možete pridružiti dodetnim izletima do Eiffelovog stajališta ili katedrale Notre Dame (uz nadoplatu). Na brodu ćete biti posluženi i smješteni u vašu kabinu. Očekuje vas večera i kabare na brodu. Noćenje.

2. dan: Pariz - Poznate građevine i legendarne atrakcije - La Defense, moderni Paris
Nakon doručka krenut ćemo na panoramski izlet u Pariz autobusom. Upoznat ćete svjetske znamenitosti ovog veličanstvenog grada: Bercy, Nacionalnu knjižnicu, Bastille, Le Marais, Latinsku četvrt, Sv. Germain, muzej Louvre, Opera Garnier, tržište Vendome, tržište Concorde, Champs Elysees, Slavoluk pobjede (Arc de Triomphe), Les Invalides, Trocadero... Nakon ručka, možete sami istražiti grad Francuske i svjetske umjetnosti, ili se pridružite na vođeni izlet u poznati Versailles. (Uz nadoplatu). Imat ćete dovoljno vremena da se upustite u zabavu vašeg ukusa; možete posjetiti bilo koji od mnogih muzeja, trgovina... Pariz nudi puno! Vraćamo se na naš brod, gdje će nas čekati velika večera, nakon čega slijedi plesna večer poslije nje. Tijekom večeri, krenut ćemo prema modernom, gotovo futurističkom kvartu La Defense (ovisno o visini vode). Na povratku ćemo se zaustaviti i usidriti preko noći. Noćenje.

Dan 3: Pariz i stari Montmartre i noćna krstarenja u Parizu
Nakon buffet doručka krenut ćemo na autobusni izlet u Montmartre. Bazilika Srca Isusova (Sacré-Coeur), izgrađena 1914. godine u impresivnom bizantskom stilu, postao je zaštitni znak grada. Nalazi se usred gradskog sela na brdu Montmartre, na čijem se vrhu nalazi poznati trg umjetnika, Place du Tertre. Pjesnici, slikari, kipari okupljaju se generacijama. Montmartre je također jedna od najviših točaka grada, s predivnim panoramskim pogledom do 50 km. Vraćamo se na brod u vrijeme ručka. U popodnevnim satima moći ćete uživati ​​u gradu sami, ili se pridružite s jednim solo izletom i posjetite najveći pariški muzej u Louvreu. (uz nadoplatu). Navečer se pripremate za gala večeru na brodu i noćnu krstaricu kroz "mjesto svjetla". Noćenje.

4. dan: Pariz (Francuska)
Doručak na brodu. Iskrcaj je zakazan u 9.00, slobodno vrijeme za istražiti Pariz. Možete nam se pridružiti na izletu i razgledavanje poznatog muzeja Orsay (uz nadoplatu). Popodne, transfer do zračne luke i povratak u Ljubljanu.

Cijene po osobi u HRK:

datum polaska.
26.02.
Prozorska kabina - paluba glavna 3.075
Kabina s prozora - paluba gornja 3.535
obavezna doplata za lučke pristojbe 770

Program uključuje:
• Prijevoz do zračne luke
• zračni prijevoz do Pariza.
• Cruise program,
• Puni pansion
• Koktel dobrodošlice,
• Hostesa na brodu,
• vođeni obilasci autobusom kroz Pariz (prema programu),
• slovensko vodstvo,
• cabaret show na brodu,
• organizacija putovanja.
• Besplatni bežični pristup internetu.

U cijenu nije uključeno: lučke pristojbe, pića, dodatni izborni izleti i sve što nije uključeno u cijenu.

Napomena: Minimalan broj putnika za grupno putovanje je 20. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, na krstarenje možete ići individualno. U tom slučaju na putovanju nema slovenskog vodiča, izleti su na engleskom jeziku i nema prijevoza do aerodroma,leta te transfera do ukrcajne luke.