bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Barcelona - 4 dana
Šifra aranžmana00381
Datum polaska dnevni polasci
Grad polaskaZagreb
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 3.200,00 kn
Opis programa

Putovanje u Barcelonu avionom - 4 dana

VAŽNA NAPOMENA:
Navedene cijene odnose se na rezervacije uplaćene najmanje 6 mjeseci prije polaska, te ne uključuju termine koji obuhvaćaju nacionalne praznike i blagdane
(u terminima Adventa, Božića i Nove Godine).


Prijestolnicu Katalonaca nazivaju još i drugim gradom Španjolske ili sjevernjačkim gradom na jugu. Zaista, mnoga će vas obilježja podsjetiti na to da ste na jugu Europe: dugotrajne stanke za objed, večernja živost šetališta, tople i sparne ljetne noći, palme i drugo sredozemno raslinje. Ipak, ne zaboravite da je Barcelona odana poslovnosti i učinkovitosti kao i svi sjeverniji europski gradovi.Primjeri ovoga skladnog suživota, što oduševljava posjetitelje, opazivi su u svakom dijelu života Barcelone – u arhitekturi, gastronomiji, kulturi, umjetnosti, poslovima i politici. Ovo je grad koji nikad ne spava, a prigodama za užitke nema kraja. Prošećite legendarnom ulicom Las Ramblas,pogledajte atrakciju grada – čarobnu fontanu Font Magica (ples vode i svjetla), katedralu sv.Eulalije, crkvu Sagrada Familia, uživajte u najljepšem gradskom parku Montjuic, na čijem je obronku i Zaklada Joana Miroa – hram umjetnosti najkatalonskijeg umjetnika, razgledajte Picasov muzej. Nemojte zaboravite ni arhitektonska djela modernističkog arhitekta A.Gaudija, čije su građevine proslavile Barcelonu, a za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu – pogledajte Museo de FC Barcelona (Stadion Camp Nou) ili, ako vam se posreći, navijajte za popularne plavo crvene: El Barcu!

Cijena aranžmana uključuje :
- povratni let u ekonomskoj klasi
- 3 noćenja u hotelu 3*
- 3 doručka

Cijena ne uključuje :
- vodiča/pratitelja putovanja
- pristojbe zračnih luka cca 900 kn (obavezna doplata)
- putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo prilikom prijave)
- fakultativne sadržaje
- karte za javni prijevoz
- troškove osobne prirode (piće, dodatne obroke, telefon...)
- ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koji se posjećuju

Napomena :
Ponuđeni program je samo prijedlog aranžmana, unutar kojeg možemo dodavati i oduzimati dane i ostale usluge na destinaciji ovisno o Vašim željama.

Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.

Ponuda ovisi o raspoloživosti slobodnih hotelskih kapaciteta i mjesta na letovima.