bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
Ženeva, Motor Show - 1 dan
Šifra aranžmana043401
Datum polaska 9.3.2018
Datum povratka9.3.2018
Boravak 1 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozZrakoplov
UslugaSamo prijevoz
Cijenaod 1.995,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
043401Zagreb9.3.20189.3.20181 dana1995,00

Opis programa
Putovanje Ženeva Motor Show avionom - 1 dan

1. dan: petak, 9.3.2018. | ZAGREB - ŽENEVA - ZAGREB
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera središnjih informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let i polijetanje posebnog charter zrakoplova za Ženevu u 8.15 sati. Po dolasku u Ženevu u 9.45 sati, odlazak na cjelodnevno razgledavanje najznačajnijeg sajma automobila na svijetu, Geneva International Motor Show 2018 koji se ove godine održava po 88. put. Moguće je organizirati odlazak do centra grada Ženeve u poslijepodnevnim satima (fakultativno, vlakom). Sastanak putnika nakon razgledavanja sajma na dogovorenom mjestu.  Prijava na let prema Zagrebu te polijetanje charter zrakoplova u 21.00 sat. Dolazak u Zagreb predviđen je u 22.30 sati.

Cijena aranžmana po osobi u HRK

datum polaska
09.03.
Redovna cijena 1.995
Zrakoplovne pristojbe 795

Cijena po osobi uključuje: prijevoz posebnim čarter zrakoplovom na relaciji Zagreb - Ženeva - Zagreb, predstavnika na putovanju, jamčevinu i trošak organizacije aranžmana.

Obavezna doplata: zrakoplovne pristojbe 795 kn (podložno promjenama)

Cijena ne uključuje: ulaznicu za sajam 100 kn (plaćanje prilikom prijave, vrijedi do popunjenja određenog broja mjesta), dodatne troškove, putno osiguranje (preporučujemo).

Napomene:
Ulaznice za sajam u prodaji početkom prosinca 2017. Kod charter letova, red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred polazak na putovanje. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenom lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžmana osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Agencija može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Za ulazak u zemlju putovnica ili osobna iskaznica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka.

Najmanji broj putnika: 100