bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
St. Petersburg - 4 dana
Šifra aranžmana023058
Datum polaska 19.7.2018
Datum povratka22.7.2018
Boravak 4 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 2.890,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
023058Zagreb19.7.201822.7.20184 dana3190,00
023058Zagreb16.8.201819.8.20184 dana3190,00
023058Zagreb4.10.20187.10.20184 dana2890,00

Opis programa

Putovanje u St. Petersburg avionom - 4 dana

Garantirani polasci!

1. dan ZAGREB/SPLIT/ZADAR/DUBROVNIK/PULA - SANKT PETERBURG
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb, kod šaltera informacija u 12:50 sati (mogućnost doplate za vezani let iz Splita, Dubrovnika, Zadra ili Pule). Prijava na direktan let zrakoplova Croatia Airlines za Sankt Peterburg u 14:20 sati. Po slijetanju u Sankt Peterburg u 18:00 sati, slijedi transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u šetnju središtem grada i slobodno vrijeme za večeru. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan SANKT PETERBURG
Doručak. Odlazak na razgled grada autobusom u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku: tvrđava Petra i Pavla s katedralom, koja se ističe svojim veličanstvenim pozlaćenim šiljkom, a u njoj su pohranjeni posmrtni ostaci ruskih vladara, katedrala sv. Izaka s pozlaćenom kupolom, Ljetni vrtovi, crkva Kristova uskrsnuća, zgrada Admiraliteta, palača Stroganov, samostan Smolny, Nevski Prospekt - najveća i najvažnija ulica, s mnoštvom poznatih trgovina. U popodnevnim satima predlažemo jednosatno krstarenje brodom po Nevi, odlazak na razgled legendarne krstarice Aurora ili posjet muzeju Faberge, u kojem je izloženo 9 čuvenih Carskih uskršnjih jaja. U večernjim satima predlažemo odlazak na folklornu predstavu „Feel Yourself Russian“ u Nikolajevsku palaču, s tradicionalnim ruskim plesovima i pjesmama, uz šampanjac i zakusku ruskih jela. Noćenje.

3. dan SANKT PETERBURG - PETERHOF - ERMITAŽ
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet Peterhof - Ermitaž u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku. Vožnja autobusom do Peterhofa, kraljevske palače Petra Velikog, kompleks palača, parkova i vrtova u versajskom stilu, a posebno je poznat po svojim fontanama. Slijedi vožnja do Ermitaža, jednog od najvećih i najljepših muzeja na svijetu. Najveći dio zbirke muzeja smješten je u Zimskom dvorcu, bivšoj rezidenciji ruskih careva. Vođeni razgled muzeja s više od 3 miliona umjetnina, među kojima se nalaze i djela Michelangela, Leonarda da Vincija, Rubensa, Rembranta, Vincenta van Gogha, Pabla Picassa i mnogih drugih. U večernjim satima predlažemo odlazak na neku od baletnih ili opernih predstava (Labuđe jezero, Boris Godunov, Uspavana ljepotica i dr.). Noćenje.

4. dan SANKT PETERBURG - ZAGREB/SPLIT/ZADAR/DUBROVNIK/PULA
Doručak. Slobodno prijepodne. Odlazak iz hotela u 12:00 sati i vožnja autobusom do Carskog sela Puškin, poznatog po impresivnoj baroknoj palači, ljetnoj rezidenciji carice Katarine Velike. Razgled čuvene Jantarne sobe, ukrašene zlatnim listićima i slobodno vrijeme za šetnja prekrasno uređenim parkom. Nastavak vožnje do zračne luke. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 18:50 sati. Dolazak u Zagreb u 20:45 sati.

Cijena po osobi u HRK:

datumi polazaka 19.07., 16.08. 04.10.
First Minute cijena 3.190 2.890
Redovna cijena 3.390 3.090
Zrakoplovne pristojbe 1.090 1.090

First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Doplata za jednokrevetnu sobu: 990 kn

Popust: odrasla osoba 10% popusta na pomoćnom ležaju, dijete do 12 godina 20% popusta na pomoćnom ležaju.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Sankt Peterburg - Zagreb, pratitelja putovanja, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3*, na osnovi noćenja s doručkom, transfer zračna luka - hotel - zračna luka, poludnevni razgled grada autobusom u pratnji lokalnog vodiča, izlet u Puškin s uključenom ulaznicom, jamčevina i troškovi organizacije putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: pristojbe zračnih luka, fakultativne sadržaje, ulaznice, troškove osobnih narudžbi i javnog prijevoza, putno osiguranje, viza za Rusiju.

Doplata za vezani let iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule: od 420 kn

PRTLJAGA uključena u cijenu: 1 komad predane prtljage do 23 kg + 1 komad ručne prtljage do 8 kg težine, dimenzija 55 x 40 x 20 cm

NAPOMENE: Državljani Republike Hrvatske za putovanje u Rusiju moraju imat važeću turističku vizu.

Za dobivanje vize za Rusku Federaciju potrebno je:
- popuniti online upitnik s fotografijom, isprintati i osobno potpisati
- fotografija u boji 3,5х4,5 cm sa svijetlom pozadinom, s jasnim prikazom osobe s lica (en face), bez naočala s tamnim staklima i bez pokrivala za glavu (izuzetak su slučajevi kada osoba zbog nacionalne ili vjerske pripadnosti ima pokrivalo za glavu na fotografiji u putovnici)
- putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju i potrebne su najmanje dvije prazne stranice.
- policu zdravstvenog osiguranja koja vrijedi na teritoriju Ruske Federacije, s minimalnim pokrićem od 30000 eura
- original voucher nadležne ruske turističke agencije, koji pribavlja agencija

Rok izdavanja vize: 7 radnih dana (+/- 3 dana). 15 dana prije putovanja potrebno je dostaviti putovnice u agenciju, koje agencije prosljeđuje u veleposlanstvo na viziranje.

VAŽNE NAPOMENE: Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili nadležnom konzulatu. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju agenciju, te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova ovisno o izmjenama u redu vožnje ili kada to zahtijevaju okolnosti tijekom putovanja.

Falultativna ponuda izleta (obavezna prijava kod rezervacije, plaćanje na licu mjesta):
- Peterhof - Hermitage €80 (min. 15 prijavljenih) - cjelodnevni izlet autobusom u pratnji lokalnog vodiča, s uključenim ulaznicama u Peterhof i Hermitage
- krstarenje Nevom €25
- folklorni show „Feel Yourself Russian“ i zakuska uz piće €70 (min. 10 prijavljenih) - transfer i ulaznica
- baletna predstava “Labuđe jezero“ - na upit

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA:
- tvrđava Petra i Pavla s katedralom €10
- katedrala sv. Izaka €9
- muzej Faberge €8
- krstarica Aurora €10