bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
St. Petersburg - 4 dana
Šifra aranžmana01852
Datum polaska 19.7.2018
Datum povratka22.7.2018
Boravak 4 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 4.265,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
01852Zagreb19.7.201822.7.20184 dana4490,00
01852Zagreb20.9.201823.9.20184 dana4265,00

Opis programa

Putovanje u St. Petersburg avionom - 4 dana

Garantirani polazak 19.07.

1. dan: ZAGREB - ST. PETERSBURG

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova prema St. Petersburgu na liniji OU 530 (Croatia Airlines) u 14:20 sati. Dolazak u St. Petersburg predviđen je u 18:00 sati. Organizirani prijevoz do hotela, smještaj i noćenje.

2. dan: ST. PETERSBURG
Doručak. U jutarnjim satima odlazak na poludnevni razgled grada: Petrova i Pavlova utvrda s istoimenom crkvom koja je simbol grada na rijeci Nevi s najvišim tornjem. Razgled unutrašnjosti crkve gdje se nalaze grobnice ruskih vladara. Slijedi vožnja do katedrale sv. Izaka koja je životni rad francuskog arhitekta Montferranda, današnji muzej. Panoramska vožnja ulicama grada pokraj mnogobrojnih mostova, pravih umjetničkih djela te glavnom avenijom Nevsky Prospekt. Slobodno poslijepodne ili mogućnost izleta plovidbe brodom po kanalima grada (fakultativno). Noćenje.

3. dan: ST. PETERSBURG - HERMITAGE - PETERHOF - ST. PETERSBURG
Doručak. Odlazak u razgled muzeja Hermitage, jednog od vodećih svjetskih muzeja (ulaznica uključena), nekadašnje rezidencije ruskih vladara. Muzej se sastoji od nekoliko raskošnih palača i zbirke od preko tri milijuna umjetničkih djela iz cijelog svijeta kao što su Titian, Raffaelo, Rembrandt, Rubens, Monet i dr. Nakon razgleda odlazak u Peterhof, ruski Versailles, poznat po palači, parku i fontanama sa savršenim vodenim kaskadama smještenim u centru parka okruženog romantičnim vrtovima rokoko stila (ulaznica uključena). Povratak u hotel. Navečer mogućnost odlaska na neku od baletnih ili opernih predstava u Mariinsky teatru (cijena i raspoloživost na upit). Noćenje.

4. dan: ST. PETERSBURG - PUSHKIN - ZAGREB
Doručak. Odlazak na izlet u mjesto Pushkin, nekadašnja ljetna rezidencija ruskih careva, udaljena otprilike 25 km od St. Petersburga. Slijedi razgled raskošne palače Katarine Velike sa čuvenom jantarnom sobom, dvorana optočena zrcalima, slikama i pozlatom koja je nakon Oktobarske revolucije pretvorena u muzej. Organizirani transfer do zračne luke. Prijava na let prema Zagrebu na liniji OU 531 u 18:50 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 20:45 sati.

Cijena po osobi u HRK:

datumi polazaka
19.07. 20.09.
First Minute cijena -- 4.265
Redovna cijena 4.490 4.490
Zrakoplovne pristojbe 850 850

First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Doplata za jednokrevetnu sobu:
19.7., 20.9.: 1.090 kn

Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 850 kn

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb - St. Petersburg - Zagreb, smještaju u hotelu 3* na osnovi 3 noćenja s doručkom u St. Petersburgu, razgled St. Petersburga, ulaznice za Petrovu i Pavlovu utvrdu, Hermitage i Peterhof, izlet u Pushkin, uslugu pratitelja putovanja i lokalnog vodiča, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, dodatne obroke, usluge koje nisu navedene u programu, vizu za Rusiju, uslugu ishođenja vize, zdravstveno osiguranje, napojnice za lokalnog vodiča-plaćanje na licu mjesta.

OBVEZNE DOPLATE: pristojbe zračnih luka 850 kn, plaćanje prilikom rezervacije putovanja.

Za hrvatske državljane za dobivanje vize za Rusku Federaciju potrebno je:
- Popuniti online upitnik s fotografijom i osobnim potpisom. Važno je da fotografija mora biti veličine 3,5 x4,5 cm, a 80% fotografije mora biti lice čovjeka na svijetloplavoj pozadini.
- Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju i potrebne su najmanje dvije prazne stranice.
- Policu putnog zdravstvenog osiguranja premije 30.000 eur na ime putnika, bez obzira na duljinu boravka.

Rok izdavanja vize je sedam radnih dana (+/- 3 dana).

NAPOMENA: kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama. Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale na destinaciji. U slučaju smanjenja broja putnika od minimalnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana.

VAŽNO! Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.