bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Njemačka Dunavski vatromet - 2 dana
Šifra aranžmana006250
Datum polaska 4.8.2018
Datum povratka5.8.2018
Boravak 2 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozAutobus
Kategorija smještaja
UslugaPrema programu
Cijenaod 1.390,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
006250Zagreb4.8.20185.8.20182 dana1390,00

Opis programa

Putovanje Njemačka Dunavski vatromet autobusom - 2 dana

Vrijednost više: Uključena plovidba Dunavom uz vatromet i večeru na brodu!

1. dan ZAGREB - PASSAU - PLOVIDBA DUNAVOM
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 u 05:00 sati. Vožnja kroz Austriju i Njemačku dolinom Dunava i posjet gradu Passau. Biskupski grad je na slikovitom položaju na tri rijeke: Dunavu, Ilzu i Innu i poznat i  po riječnim krstarenjima. Razgled stare povijesne jezgre: gradska vijećnica - stare uske zanatske ulice - hotel Wilder Mann - Wittelsbachov trg i fontana - biskupska rezidencija - katedrala sv. Stjepana bogato ukrašena stropnim slikarijama i s najvećim orguljama u Europi. Slobodno vrijeme za ručak ili kavu u gradskom središtu. Smještaj u hotel. Navečer odlazimo na petosatnu plovidbu Dunavom. Uživajte u najpoznatijim melodijama klasične glazbe dok istovremeno posebno organizirani sinhronizirani vatromet iznad vas obasjava nebo i obale Dunava! Uz živu glazbu, ples i večeru u 3 slijeda provest ćete nezaboravnu večer na lijepom plavom Dunavu. Povratak u luku oko ponoći. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan PASSAU - SCHÄRDING - ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela u prijepodnevnim satima i vožnja prema obližnjem Schärdingu u Austriji. Ovaj ljupki gradić na rijeci Inn pripadao je bavarskoj obitelji Wittelsbach više od 500 godina sve dok 1779. nije bio predan Austriji. Šetnja baroknim centrom grada i dolazak na gradski trg s nizom kuća upečatljivih šarenih boja. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za ručak i kavu. Nastavak vožnje prema Sloveniji i Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

Cijena aranžmana po osobi u HRK:

datum polaska
04.08.
First Minute cijena 1.390
Redovna cijena 1.490

First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Rok za prijavu: 30 dana prije puta 

Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
• prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
• 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4* na području Passau
• petosatnu plovidbu Dunavom uz vatromet i živu glazbu
• večeru u 3 slijeda na brodu tijekom plovidbe
• razglede prema programu putovanja
• turističkog pratitelja tijekom puta
• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:
• Ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike
• Doplatu za jednokrevetnu sobu 390 kn
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• Putno osiguranje

Trokrevetne sobe: na ovom programu nema mogućnosti rezervacije dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem u hotelu.

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn

PREPORUKA PUTOVANJA: plovidba brodom po Dunavu uz sinhronizirani vatromet (kako brod prolazi pojedinim etapama puta pali se vatromet sukladno kretanju broda) jedan je od najljepših doživljaja plovidbe velikim europskim rijekama u ljetnim mjesecima. Preporučujemo ranu prijavu zbog velikog interesa putnika iz cijele Europe za ovaj događaj!

Njemačka je demokratska parlamentarna savezna država, koja se sastoji od 13 saveznih država (njem. Bundesländer) i tri samostalna grada pokrajine. Glavni grad je Berlin i u njemu su smješteni parlament (Bundestag) i vlada (Regierung). Najveća je europska zemlja po broju stanovnika te ima najsnažnije europsko gospodarstvo.

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Za državljane RH viza za Njemačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
• gotovina, netbanking internet bankarstvo, opće uplatnice
• kreditne kartice:
- jednokratno: American Express, Diners, Maestro, Visa, Mastercard
- obročno: American 2-6 rata beskamatno, Diners 2-12 rata beskamatno, Mastercard 2-12 rata beskamatno, Maestro Zagrebačke banke 2-12 rata beskamatno

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti broj 1399-00036581 i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 1501-00000568 uplaćena kod Wiener osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.