bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Hotel San Antonio 4*
Šifra aranžmana014342
Datum polaska 21.7.2018
Datum povratka28.7.2018
Boravak 8 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaAll inclusive
Cijenaod 9.680,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
014342Zagreb21.7.201828.7.20188 dana9680,00

Opis programa

Hotel San Antonio 4*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Garantirani polasci!


Cijene ne uključuju posebne nove eco takse, koje iznose 0,50 € po osobi/po danu, te se u skladu s malteškim zakonima plaćaju na licu mjesta!

Položaj: Godine 2013. u potpunosti obnovljen hotel, nalazi se u centru Qawre, samo 150 m od manje, umjetne kamenito-pješčane plaže. U blizini je više trgovina, barova, restorana i autobusni terminal, s kojeg se možete odvesti skoro po cijeloj Malti.

Ponuda: Moderan, izgrađen u maurskom stilu, hotel s 416 soba i suita ima prijemnu dvoranu s recepcijom, besplatni WiFi, konferencijski centar, glavni restoran, dva à la carte restorana, marokansku kavanu, bar, pool bar, unutarnji bazen s jacuzzijem, bazen na krovu, namijenjen samo odraslim osobama, dva povezana vanjska bazena, dječji bazen, miniklub za djecu od 5. do 11. godina i više terasa za sunčanje. Besplatni suncobrani i ležaljke uz bazene i na plaži.

All inclusive: Zajutrak, ručak i večera. Jednom tijekom boravka mogućnost večere u à la carte restoranima Q-Zins ili Tagine. Domaće vino, točeno pivo, osvježavajuća bezalkoholna pića i mineralna voda uz ručak i večeru. Popodnevne zakuske od 15. do 18. sati. Kava, čaj, osvježavajuća bezalkoholna pića, sokovi, voda, domaće vino, točeno pivo, žestoka pića i coctaili u određeno vrijeme u određenim barovima. Za rekreaciju i opuštanje na raspolaganju su igralište za odbojku na pijesku, veliki suvremen fitness, sauna i parna kupelj. Dnevna i večernja animacija. Jednom tijekom boravka mogućnost posjeta casinu Oracle, koji uključuje piće dobrodošlice i voucher za igranje u iznosu od 10 €.

Smještaj: Moderno opremljene standardne sobe su velike 23 m2 i imaju kupaonicu s tušem, WC, sušilo za kosu, klima uređaj, stropni ventilator, sef, telefon, TV, besplatni WiFi, minibar, kuhalo za kavu ili čaj i balkon. Obiteljske sobe su jednako opremljene, s time da su površine 29 m2. Na upit vam možemo rezervirati i suite i duplex sobe.

Obroci: Američki buffet zajutrak, posluživani ručak i buffet večera.

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
- zrakoplovne pristojbe
- SMJEŠTAJ: u odabranim objektima prema ponudi i ODABRANE TURISTIČKE USLUGE PREMA PROGRAMU
- ZRAČNI PRIJEVOZ: charter letovi
- PRIJEVOZ PRTLJAGE ZRAKOPLOVOM: u charteru 15 kg
- SNACK U ZRAKOPLOVU: na svim navedenim letovima
- TRANSFERE NA ODREDIŠTU: zrakoplovna luka-hotel-zrakoplovna luka
- ASISTENCIJU NAŠIH PREDSTAVNIKA u zrakoplovnoj luci Ljubljana, te na odredištu

Cijena aranžmana po osobi ne uključuje:
- putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od rizika otkaza putovanja
- obroke drugačije od navedenih
- prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama
- napojnicu vozačima i vodičima, najam opreme na plažama kao ni druge usluge koje nisu izrijekom navedene u katalogu

Povratni transfer: Molimo Vas da upit za transfer postavite prilikom rezervacije aranžmana, a informaciju o mogućnosti realizacije transfera ćete primiti najkasnije 7 dana prije polaska. Vrijeme transfera će biti objavljeno u završnoj obavijesti o putovanju.

Napomena: Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

FAKULTATIVNI IZLETI

La Valetta

(poludnevni izlet)

Glavni grad Malte poznat je po grandioznim utvrdama koje su sagradili Križari - Malteški vitezovi u 16. st. Stanovnici Malte vrlo su ponosni na Vallettu, jedini glavni grad u Europi pod zaštitom Unesco-a. Šetnja započinje kod velike fontane okružene živopisnim starim autobusima, uz operu do vrtova Barracca (prekrasan pogled na luku Grand Harbour). Sljedi razgled katedrale sv. Ivana. Zatim šetnja po slikovitim ulicama do Palače velikog majstora (danas sjedište parlamenta). Na kraju slijedi multimedijska predstava Malta Experience, koja na zanimljiv način prikazuje povijest malteškog arhipelaga kroz stoljeća.
Cijena: na upit

Ljepote Malte
(cjelodnevni izlet sa uključenim ručkom)

Izlet po otoku sa autobusom. Vožnja do tradicionalnog ribarskog sela Marsaxlokk s prekrasnim pogledom na brojne ribarske čamce “luzzu”, koji se upotrebljavaju već stoljećima. Slijedi razgled grada Mdine (stari glavni grad Malte, poznat pod imenom Tihi Grad ) i tvrñave s prekrasnim pogledom na veći dio otoka. Posjet katedrali sv. Pavla i šetnja do predgraña Rabat i špilje sv. Pavla. Ručak. Razgled pitoresknog gradića Mosta, gdje se nalazi crkva s kupolom. Kupola je treća po veličini u Europi.
Cijena: na upit

Otok Gozo
(cjelodnevni izlet sa uključenim ručkom)

Izlet trajektom i autobusom do otoka Gozo. Po legendi je nimfa Kalipso u jednoj od mnogobrojnih špilja svojim čarima držala zatočenoga Odiseja. Prekrasan pogled na jednu od najljepših pješčanih plaža - Ramla Bay. Slijedi razgled prastarih hramova Ggantija i put u neobičnu Dwejru do”plavog prozora’’. Uz put zastajemo kod velike bazilike Ta’ Pinu. Ručak. Iznad glavnoga grada Victorija je viteška tvrñava, a u njenom podnožju živahni gradski trg It-tokk. Zeleni otok Gozo oduševljava prirodnim ljepotama i gostoljubivošću domaćina.
Cijena: na upit